Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Oblačenje primerno postavi in starosti:-) 1.3.2007 15:40:07
|
|
|
|
lemavrica
|
Ja žal na plažah dostikrat vidiš kaj takega. Na žalost tangice nosijo večinoma tiste ki bi bilo bolje da jih ne. Moje menje je da kopalke tangice pašejo le tistim ki imajo res lepo rit.
|
|
RE: Oblačenje primerno postavi in starosti:-) 1.3.2007 15:40:29
|
|
|
|
Miss Piggy
|
jaz se se po stanovanju ne bi v tem sprehodila , pa sem sigurno pol stoletja mlajsa od te gospe. Jaz bom tko rekla, naj se vsak oblaci in nosi tako kot zeli. Nam pa ob taksnem razgledu na plazah definitivno ne bo dolgcas .
|
|
|
|
RE: Oblačenje primerno postavi in starosti:-) 1.3.2007 15:44:26
|
|
|
|
Taula
|
Men gre na bruhanje, ko vidim kej tacga. In na morju je doooost za vidt. Lani smo vidl ene 100 kilsko žensko(al pa še mal čez), v tangah, brez modrca(joške do kolen) tange potegnjene čez popek ... Ležala je na hrbtu z razkrečenimi nogami(za depilacijo itak še ni slišala) ene dva metra stran pa njen suhljat možek in dva otročka. Ima pa samozavest, a ni to lepo za njo. Jaz nimam 100 kg pa nikoli ne bi dala tangic za na plažo.
|
|
RE: Oblačenje primerno postavi in starosti:-) 1.3.2007 15:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
O kriza! Ja, jaz precej pazim, kaj navlečem nase, pa da vsaj približno izgleda, čeprav imam včasih občutek, da mi čisto nič ne pristoji. No, sploh odkar sem se zredila, so ti občutki pogostejši , ampak če sem iskrena, pa pomoje na plaži v katerih koli kopalkah pogled name ni prijeten. Vsaj če se sama gledam. Čeprav s čim takim se pa težko kosam.
|
|
|
|
RE: Oblačenje primerno postavi in starosti:-) 1.3.2007 16:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
O.K., tale je res grozna. Ampak tiste stare Angležinje ali kaj so, ki pridejo na dopust na Bled, so mi pa že od nekdaj ful simpatične, ko se lepo po Bledu sprehajajo v majčkah brez rokavov in kratkih hlačkah. Tiste se mi pa tako svobne zdijo, tako polne ene pozitivne energije. A so res Angležinje? Drugače pa jaz na leta sama pri sebi ne gledam kaj preveč, bolj na postavo in na napake, ki jih imam.
|
|
|
|
RE: Oblačenje primerno postavi in starosti:-) 1.3.2007 16:17:24
|
|
|
|
Moyca_
|
mater ste ji fauš
|
|
RE: Oblačenje primerno postavi in starosti:-) 1.3.2007 18:39:17
|
|
|
|
x_srečka_x
|
O kriza Me je že sama sebe groza v navadnih cunjah ne pa da bi se na plaži tako oblekla
|
|
|
|
RE: Oblačenje primerno postavi in starosti:-) 1.3.2007 18:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pazim kaj oblecem, ceprav mi ni treba. In imam cost ok postavo za tangice (kopalke), samo jih ne bi oblekla za na plazo pa ce je ne vem kaj
|
|
|
|
RE: Oblačenje primerno postavi in starosti:-) 1.3.2007 18:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, ja, se pa na plazi na morju mariskdaj zamislis .. no, vsaj jst. Vcasih te ob kakih podobnih prizorih, kot je zgoraj, prav mine jest Mislim, zarad mene je lahko clovek debel al pa mocnejsi itd, samo naj se ne tlaci v tangice, ce nima riti zato
|
|
|
|
RE: Oblačenje primerno postavi in starosti:-) 1.3.2007 19:20:55
|
|
|
|
pika74
|
Vsak po svoje. Če koga moti tale tetka, se še vedno lahko zasuka in stran pogleda al pa magari plažo zamenja, če mu res ne paše gledat.
|
|
RE: Oblačenje primerno postavi in starosti:-) 1.3.2007 20:36:01
|
|
|
|
lelaval
|
Babica se počuti prav mladostno. Jaz pa na plaži tako rada gledam takšne primerke in se jim pošteno nasmejim (malo nesramno, ampak resnično: dodamo še kak komentar, da je mera polna. ) Samo, kaj ko imam malo časa za "razgled okoli " pri 3 otrocih.
|
| Stran: [1] |
Partner/ica in nosečnostпеперутка16Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?Da. (
60%)
Ne, vedno pozabi. (
20%)
Ne, ne zanima ga/jo. (
20%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!