Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obiski v Lj porodnišnici 22.1.2009 12:44:39
|
|
|
|
ANITA D.
|
Pokliči v porodnišnico in vprašaj.
|
|
RE: Obiski v Lj porodnišnici 22.1.2009 12:47:56
|
|
|
|
ajataja
|
trenutno so obiski omejeni zaradi viroz
|
|
|
|
RE: Obiski v Lj porodnišnici 22.1.2009 12:49:13
|
|
|
|
Hope2
|
še vedno je isto. Meni je moj mogel zjutraj prinesti nujno ene tablete, ker jih v P niso imeli, pa ni smel do mene, je pri vratarju moral pustit oz pri sestrah DRugače pa soitak te ure bolj namenjene očetom, kot ostalim, celo zdaj v času viroz. MOJI dve cimri sta imeli minimum po 6 ljudi naenkrat in ti povem, da nem je zraka zmanjkovalo, pa da ne govorim o hrupu, nič prijetno
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.1.2009 12:50:45 >
|
|
|
|
RE: Obiski v Lj porodnišnici 22.1.2009 14:35:20
|
|
|
|
komarka
|
Zdej se ti morda zdi malo časa, sam ko boš notr bo pa še preveč. Sploh obisk od cimre Drugače pa dost več časa tud nimaš - dopladan se skos neki dogaja (vizita za mamice,pa pridejo otroke previt in umit, pa vizita za otroke, pa zajtrk in kosilo, vmes se probas se stusirat al pa mal zadremat) in je naenkrat ura 3h. če nič drugega pa občuduješ svoje dete, izmenjas izkušnje s cimrami... Men je blo edin ponoč tezko brez lubija, k nisem kej dost spala, pa bi se mal stisnla k njemu...
|
|
|
|
RE: Obiski v Lj porodnišnici 22.1.2009 15:16:46
|
|
|
|
ronja
|
ali so že kaj spremenili ali še vedno veljajo obiski samo od 15.00 do 18.00. Ne smejo očki priti nič prej? Pred 14 dnevi je bilo še tako, žal. Jaz bi tudi rajši, da bi očki in otročki (starejše sestrice in bratci) lahko bili dlje, za ostale lahko pa zaradi mene še bolj omejijo... Ampak žal samo 3 ure. Mene mala sploh ni hotela pogledat, ker je bila tako užaljena, da me tako malo vidi... No, saj smo rešili v 2 dneh, ampak vseeno, mi je bilo hudo. Prvič, ko sem bila v bolnici (na ginekološki) ni bilo problemov, ko sem prišla domov, ker so tam obiski od 12 do 19, je bila velika razlika...
|
|
|
|
RE: Obiski v Lj porodnišnici 23.1.2009 12:03:10
|
|
|
|
PC Baby
|
Obiski so od 15.00 do 18.00 in so dovoljeni samo očkotom in starejšim otrokom, če so zdravi. Ravno prejšnji teden so nam v šoli za starše povedali, da vsi ostali obiski niso zaželeni. Včasih so zatisnili eno oko, zdaj pa ostale (starše porodnice, sestre, prijatelje itd) identificirajo že na vhodu in jim povejo da niso zaželeni :-(
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......