|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obisk babic in dedkov v vrtcu
17.11.2010 14:38:11   
memole80
Zanima me ali v vašem vrtcu organizirajo obisk babic in dedkov? Se vam zdi prav? Kaj pa tisti, ki nimajo babic in dedkov oz. iz kakršnegakoli razloga ne morejo priti, kako reagirajo ko vidijo svoje vrstnike z babicami in dedki?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obisk babic in dedkov v vrtcu
17.11.2010 14:42:58   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: memole80

Zanima me ali v vašem vrtcu organizirajo obisk babic in dedkov? Se vam zdi prav? Kaj pa tisti, ki nimajo babic in dedkov oz. iz kakršnegakoli razloga ne morejo priti, kako reagirajo ko vidijo svoje vrstnike z babicami in dedki?

Pri nas imajo. Lani se je dogodka udeležila moja mama pri sinu (hči še ni bila v vrtcu), letos pa je bila bolna, drugi pa niso mogli iti. Hči se je menda imela vseeno prav fajn (po besedah vzgojiteljice), sicer pa ni bila edina. Sin je tudi zbolel, tako d ane vem, kako bi bilo pri njemu, če bi bil tam brez starih staršev - amapk kot rečeno - itak ne bi bil edini. Se mu razloži, zakaj ne morejo priti, pa je. Saj veliko razumejo naši mali.

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2010 15:07:56   
Nika v službi
Meni je ideja zelo všeč, ampak tega pri nas žal nimamo. Kako pa to pravzaprav poteka?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2010 16:18:32   
sazi
En dan dopoldne pridejo dedki in babice in skupaj z otroci prebijejo v igralnici dobro uro in kaj skupaj ustvarjajo.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2010 16:37:46   
mamamajča
Tako je.

Kako to dojemajo tisti, katerih babice ne morejo biti zraven? Jim je toliko fascinantno, da se nekaj novega zanimivega dogaja, da niti pomislijo ne, kje so njegovi stari starši. Saj tudi, ko so dejavnosti z mamami, ne more vsaka mamica prit.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2010 18:09:55   
pelin
Pri nas to enkrat letno vedno organiziramo in sicer v popoldanskem času. Za tiste, ki nimajo babic ali dedkov ali so ti prezaposleni ali...pač lahko pride z njimi kdo drug...mogoče njihova  njim ljuba teta ali soseda  ali pa  se tega srečanja preprosto ne udeležijo...Zdi se mi lažje, ker imamo vse to popoldne in tisti, ki so pač odsotni, prav zaprav ne vedo dobro, da kaj zamujajo. Sem pa mnenja, da zna biti dopoldne kar neprijetno za otroka, ko gleda ostale skupaj s svojci, on pa je mogoče sam...sama se tega ne bi lotila tako...Pri nas, so ta srečanja vedno hit in se imamo enkratno...otroci in stari starši uživajo maksimalno in seveda tudi me zaposlene z njimi...
Smo pa imeli lansko leto prvič  tudi ustvarjalno delavnico za očke in dedke, ki so skupaj z otroki naredili darilce za mamice, babice...ker je bilo to tik pred materinskim dnevom...Očki so najprej skupaj z nami pojedli popoldansko malico ala ruski bife, potem pa smo se lotili dela....bilo je neponovljivo...vsi smo bili prijetno presenečeni...otroci pridni, ustvarjalni, očki  in dedki delavni  in zagreti vsi do zadnjega...skratka delalo se je s polno paro, veliko bolj kot takrat ko povabimo mamice...one se rade pogrupirajo in udarijo čvek partijo in pozabijo na ostalo....moški so definitivno ljudje akcijeuser posted image ...Ta druženja so meni zelo pri srcu, ker sem imela do sedaj vedno pozitivne izkušnje....otrokom pa tudi zelo veliko pomenijo, saj o tem še dolgo govorijo...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2010 21:05:33   
ronja
Pri nas so meli lani in sta se mi zdeli vzg. ful faci, da se jima da in svaka čast! MOji starši niso mogli prit (oče ne živi v tu, pa tudi oba še delata - dop. nimata časa), tast in tašča pa sta seveda prišla. Je pa tašča bolj jokala, ko je morala it kot pa tamala.

Letos sta vzg. rekli, ad bojo rajši imeli vsakega starega starša posebej - da bo prišel en ali pa skup babica in dedek pripovedovat zgodbe, kako je bilo včasih, ko so bili oni še mali... Ker majo temo ljudsko izročilouser posted image .

pozdravljam kakršnekoli dobronamerne ideje, tudi če se kdaj hecno končajo- -že to, da se jim da in da išečjo nove stvari, kaj bi počeli z malimi, se mi zdi super!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2010 22:14:07   
Najaa
Pri nas organizirajo tako, da grejo babice in dedki z njimi na izlet. Prav luštno je. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2010 23:07:26   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pri nas organizirajo tako, da grejo babice in dedki z njimi na izlet. Prav luštno je. 

Pri nas isto. Letošnje šolsko leto gredo v aprilu na izlet v Arboretum, lani so imeli ustvarjalni danuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2010 23:16:03   
Anonimen
Nimajo - ampak super ideja.

...čeprav bi naša punčka ziher povabila pol sorodstva, babice, tete, sosede in še koga user posted image .

(odgovor članu memole80)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2010 7:44:27   
ŠpelaP
Tudi pri nas imajo to. Ponavadio imajo potem kake delavnice, npr. peko piškotov ali kruha. Otrokom je baje ful zanimivo. Ko je bil moj tavečji še v vrtcu, sta šli na tako srečanje moja mama in moja babica (torej Timova babica in prababica). In ena deklica, katere starih staršev ni bilo, si ju je kar prisvojila za svoji user posted image in potem je ona tudi imela "babici" poleg. In so so imeli super. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2010 12:55:43   
Naja31
Super ideja!
Pri nas tega ni, ampak so babice in dedki dobrodošli kadar želijo.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2010 16:08:48   
pelin

IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pri nas isto. Letošnje šolsko leto gredo v aprilu na izlet v Arboretum, lani so imeli ustvarjalni danuser posted image

Super, tole zna biti tudi fino...Dobrodošča ideja za v prihodnje...user posted image

< Sporočilo je popravil pelin -- 18.11.2010 16:09:35 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?