|
RE: Ob službo,ker nimam varstva 20.10.2006 8:58:28
|
|
|
|
nataša k
|
Moja mama se je tudi sama ponujala, da ga bo pazla. Ne samo tu pa tam, ampak vsak dan. Halo?? Niti slučajno. Zavedala sem se, da bi ji pasalo mogoče 1x na teden. Ampak vsak dan? No way. In sem ji to tudi povedala, ona pa še kar, da sploh ni blema. No in potem smo prakticirali, da smo šli v četrtek zvečer k njej, v petek zjutraj od tam v službo, mišek pa je ostal pri njej. No in potem je po ene štirih tednih uvidela, da ga dejansko ni sposobna paziti cel dan oz. 5/teden. Tak da, nesmiselno se je z babicami dogovarjati, da ti ga bojo pazle. Razen seveda, če niso babice totalno zaljubljene v svoje vnuke, tako kot je moja teta. Je bivša vzgojiteljica in živi samo za male otroke . Se pravi, da ima moja sestrična otroke vedno pri njej, ko je v popoldanskem turnusu in ni nikoli problema. Kar se pa službe tiče, hja, maš pa kr problem. Logično je, da ti v primeru otrokove bolezni pripada bolniška. Ampak mislim, da imaš ti malo večji problem, kajne? Ne samo, da moraš biti doma takrat, ko je eden bolan, ampak tudi takrat, ko popoldan delaš , ker pač nimaš varstva. Pa kaj se ne bi mogla zmenit, da bi bla zaekrat samo v dopoldanskem turnusu? Klinc, povej kakšno situacijo imaš. Mogoče pa bojo razumeli. Odpoved pa je po mojem najslabša varianta. Če pa si jo že dala, potem pa definitivno sočustvujem s tabo. Ampak, punca, ne daj se!! Glavo gor, p v iskanje nove službe. Saj se bo sigurno kaj našlo. Jao, kak sem zabluzla. Sorry
|