Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obširna vremenska napoved 21.6.2009 17:54:05
|
|
|
|
Nea_teja_
|
vreme se lahko spremeni iz min v min
|
|
|
|
RE: Obširna vremenska napoved 21.6.2009 18:49:58
|
|
|
|
ajna12
|
Mi gremo vedno v vsakem vremenu na dopust. Lansko leto smo imeli skoraj 10 dni na morju slabo vreme. Pa kaj, nam je važna sprememba, smo se vseeno malo kopali, hodili naokrog, včasih samo lenarili.
|
|
|
|
RE: Obširna vremenska napoved 21.6.2009 19:38:42
|
|
|
|
lukec
|
14 dni nazaj so napovedovali dolgo, suho in vroče poletje, tko da ... To je še malo predaleč, da bi verjela.
|
|
RE: Obširna vremenska napoved 21.6.2009 19:40:24
|
|
|
|
Klemy82
|
Zaradi vremena nismo še nikoli nič odpovedovali. Sploh te napovedi za 10, 15 dni so bolj tako tako. V 15 dneh se veliko spremeni ...smo imeli že lepo napoved, pa so bile potem 3 dni take nevihte da joj (nevihte se težko napovejo v naprej), pa je bila slaba napoved, pa se je vmes obrnil veter in je neslo oblake drugam in nismo imeli nič dežja... vreme danes je pač zelo nepredvidljivo.. se da pa imeti luštno tudi ob slabem vremenu. No, razen če je za koga idealen dopust ležanje na plaži in vse 4 od sebe
|
|
RE: Obširna vremenska napoved 21.6.2009 23:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
kakorkoli že, jest navijam za sončka
|
|
|
|
RE: Obširna vremenska napoved 22.6.2009 11:25:34
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Melodie kakorkoli že, jest navijam za sončka Jaz tudi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?