|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Občutljivost
15.7.2006 18:46:53   
Anonimen
Punce, dajte mi malo pomagat s kakim nasvetom ali idejo. Odkar sem noseča, 4 mesece, sem neverjetno občutljiva. Za vsako malenkost se razburjam, včasih sem vsa besnana cesti, pa sem drugače zelo umirjena voznica. Pa z večino okoli sebe sem že imela kakšen kratek stik, ker imam potrpljenje na nuli in vrvica je zelo kratka user posted image  Saj se smejem zdajle, pa sploh ni smešno. Da ne govorim o svojem fantu, enkrat sem vsa nezadovoljna zarad kakšne malenkosti, drugič pa v user posted image  Da ne bo pomote, otročka si zelo želiva oba, to nima nobene veze s tem, da ne bi katera pomislila, da sem zarad teh stvari taka. Ne, enostavno se ne morem več obvladat, ko imam svoje trenutke in me nekaj piči, ne morem nehat težit in biti zoprna. potem pa ko se neurje poleže, mi je žal in pomislim na svojega user posted image  in kako sem srečna. Upam, da ne bo čutil te moje zagrenjenosti? Sem brala, da so taka menjavanja volje pri user posted image  pogosta, pa me vseeno zanima, kaj ve mislite o tem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Občutljivost
15.7.2006 18:51:14   
Maleal
Ja to so hormoni,jaz sem se pa pol nosečnosti cmerla,za vsako figo.user posted image
Naj te potolažim,da mine.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2006 18:54:39   
digi
Jaz sem kot user posted image ! Oziroma me je že minilo najhujše. Mi pa gre ura na živce, ko tik-taka, moj na začetku ni smel dihat, ker nisem mogla spat, če je dihal, kar pomeni, da sem se selila v dnevno, pa vse me je dvignilo... eh- groza pač....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2006 18:56:57   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

Ja to so hormoni,jaz sem se pa pol nosečnosti cmerla,za vsako figo.user posted image
Naj te potolažim,da mine.user posted image

hi hi, jaz enako. res mine.user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2006 19:00:10   
spes
Jaz imam tudi take "težave",samo,da so meni prisotne še user posted image !
En čas mi gre kaka malenkost tako na živce,da se prav grdo derem,potem mi je žal,pa sem kasneje dobre volje,pa depresija me vmes daje-na jok mi gre vsaka figa,.....Pa se potem skušam malo umirjat,pa malo sprostitveno dihat,pa kakšne pozitivne afirmacije si ponavljam v mislih čez dan(recimo:vedno in povsod sem mirna in sproščena,srečna sem...)

To je to ja-hormoni nas mešajo!!!Dobro,da so bljižnji razumljivi!!
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  . . . . Približno tako izgleda moj dan!

Lp

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2006 21:01:19   
ona
Moj dragi je rekel,da če bi me nosečo spoznal,bi šel raje mimo mene!
Sem bila grozna prve tri mesece,ful živčna,nestrpna in ne vem kaj mi je manjkalo!Seveda to vse mine,bo boljše!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2006 21:02:24   
Anonimen
Bo minilo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2006 6:51:54   
dory
Jap to so hormoni...jst sem bla ista...al sem se cmerla za vsako stvar, al sem pa znorela...ko se je tamal rodil, je blo ornk olajsanje, ampak custvena sem pa od poroda dalje tkoooo,da je kr groza :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2006 8:54:00   
KODA
Divjanje hormonov.Mine.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.7.2006 12:46:36   
Felicity
Žal ni zdravila.user posted image
Tudi sama sem bila skozi nosečnost zelo zatežena (sem še vedno, ampak ne tako zelo) in jokava.
A kot so že druge povedale, mine!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.7.2006 16:24:00   
SaaS
Tudi jaz sem za "vsak drek" jokala. Mož me je vprašal koliko je ura, pa sem v jok padla, da moram na vse jaz mislit in delat, da še na uro sam ne more pogledat....user posted image . Pa priznam, tudi težka sem znala bit (no, to znam še vedno..user posted image ). Dober je, ko me je prenašal.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......