Teja N
|
Živjo! Hvala za vprašanje:) V vrtec se nama je s Timotejem dokončno uspelo uvest po enem mesecu. Na začetku sem pisala, kako je bilo čedalje slabše, stalno se me je oklepal in jokal, če sem šla ven:( Ko je enkrat zdržal eno uro, sem bila presrečna. In čez par dni se mu je naenkrat odprlo. Uro in pol, naslednji dan že tri ure,.... Potem sem ga dvakrat šla tja uspavat, tretji dan je pa že lepo pri vzgojiteljici zaspal. Že prej sem ga pa morala odvadit od dopoldanskega dojenja, saj tega v vrtcu pač ni... Namesto, da bi ga uspavala z dojenjem, sem ga fino stisnila ksebi, mu dala flaško z vodo in ga ob tem zibala pa mu brundala kako uspavanko. Na začetku se je kar upiral in seveda težil, ker ni imel prave stvari v ustih:)- , ampak počasi je šlo. Kak teden ali dva je še včasih malo positnaril, pol pa je pozabil. Tako se zdaj dojiva enkrat podnevi, sredi dneva, ob uri, ko bom jaz ponavadi prišla iz službe, zvečer pred spanjem in enkrat še zgodaj zjutraj. Tako, da smo to kar uredili. Zdaj je bil pa Timotej en teden doma, ker je ful smrkal in malo kašljal, samo vročine pa ni imel. Sem ga za vsak slučaj peljala k zdravnici, da mu posluša pljučka, pa je vse v redu. Samo sploh se noče do konca pozdravit, že kar dva tedna se vleče tole, pa še oba z možem sva prehlajena. Zgleda, da si kar podajamo bacile med sabo, kako naj se pol pozdravimo... Upam, da ni čisto pozabil vrtca, saj bo moral bit zdaj tam polni čas.:zmeden: Morali se bomo pa vsak dan na novo zorganizirat, kako ga bomo "dostavljali" v vrtec in nazaj domov, saj imava oba z možem čist zblojen turnus. Če ga mož pelje in jaz pridem iskat, je problem, ker avtosedež ostane v moževem službenem avtu, pri njemu v službi... Razmišljam, da bi kupili še en bolj poceni sedež, samo za do vrtca in nazaj. Bomo še videli. Lp, Teja
|