|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   O rjavih zobkih
24.6.2005 14:23:15   
Anonimen
Da vam povem. Zmeraj se mi je zdelo rahlo pretiravanje otrokom ne vem kako zgodaj čistiti zobe.
In se mi ni dalo matrat s tisto ščetko in animirat Ane, ki ni kazala kašnega posebnega navdušenja nad čiščenjem zob.

In sem začela opažat, kako je začela dobivat neko rjavo oblogo po zobkih. Nazadnje je imela že prav ornk rjave zobe, jaz sem pa še kar fantazirala, da je to od antibiotikov, ki jih je dobila za vneta ušesa.

En dan pa mi prekipi in se odločim. Nabavim tudi pasto in z največjim možnim entuziazmom zdaj že 2 tedna zjutraj in zvečer drgneva zobe. In kar je nabolje pri vsem tem - obloge so iziginle.

To je v poduk vsem tistim nejevernim tomažem, kot sem bila jaz. Najkasneje po enem letu pucat zobe!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   O rjavih zobkih
24.6.2005 14:30:33   
Anonimen
mi jih pucamo od kar jih ma. najprej sem ji jih mal s cunco, pol pa kr kmal s krtačko in je prov lepo pustila. zdej k ma pa novo krtačko pa še za vzorc jagodne paste ji dam gor pa si sama umiva zobe - beri grizce krtačko, pa sem pa ke mal podrgne, pa jo cuza na obeh koncih, pol na konc pa še js mal popravim. skratka super!

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   O rjavih zobkih
24.6.2005 17:57:16   
Seven*
Pucat ze, ampak ni treba s scetko. Dokler otrok ne zna izpljunit je dovolj da obloge podrgnes s svezo plenicko. Ne rabis paste ali cesarkoli. To smo tudi izvedeli pri zobozdravnici pedontologinji, ki je specializirana za tako male otroke. Cistit pa je menda res treba. Mi nismo ravno vzorni.. :((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   O rjavih zobkih
24.6.2005 18:38:55   
teta beta
Moja svakinja pa tamali (9 m) že čisti zobe s ščetko (in plenico), res pa da ima že sedem zob. Jo pa že od vsega začetka navaja na ščetko in tudi mala ve, zakaj se uporablja, jo drži v rokah in si tudi sama "čisti zobe" - gloda in ful uživa. Men se zdi kar prav, da že takoj vzpostaviš pozitiven odnos do tega in navado.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?