|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   O akciji - računalnik za Natašo
24.2.2008 19:08:46   
drustvobutnsut
Najprej iskrena hvala Ringaraji, da je objavlja naše akcije ter oglase zanje.
Naj povemo, da smo dobili RAČUNALNIK za Natašo in ji ga tudi odpeljali. Nataša se Patriciji, katera ga je podarila, iskreno zahvaljuje. Njenega veselja se ne da opisati z besedami.
Na žalost pa nismo zbrali nobenih oblačil za otroke in smo jih v tem pogledu morali razočarati.
Prav tako smo preko foruma Ringaraja dobili od natasaom pletilni stroj in sokovnik. Oba smo že podarili, in sicer upokojenki, ki ima doma zalogo volne in je že tak pletilni stroj imela, pa se ji je pokvaril. Tako da hvala obema v našem in njunem imenu.
Vse, ki imate doma oblačila, igrače, šolske potrebščine, knjige, katere več ne potrebujete in bi jih bili pripravljeni podariti, se lahko obrnete na nas. Vsak dan dobimo kako prošnjo od ljudi v stiski, katerim bi tovrstna pomoč prišla prav. Zagotavljamo vam, da stvari gredo v prave roke.
Cvetka Vereš - predsednica društva
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: O akciji - računalnik za Natašo
24.2.2008 20:58:54   
Tina1
Pozdravljeni!

Me veseli, da takole poročate o stvareh ki jih podarite, saj človek dobi zaupanje v ljudi in organizacije, da preidejo stvari v prave roke. Zanima me, ali potrebujete tudi oblačila za odrasle ali samo za otroke. Kaj pa kakšna oprema?
Namreč, imamo dve zelo lepo ohranjeni postelji: ena je zakonska, ena pa enojna. Pa tudi oblačil je nekaj.

Hvala lepa za odgovor in hvala, ker pomagate ljudem, ki so pomoči porebni.

lp

(odgovor članu drustvobutnsut)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2008 21:01:08   
Maleal
Mene pa zanima kam lahko oddam oblačila?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2008 21:38:08   
drustvobutnsut
Oblačila potrebujemo, saj kot sem napisala, skoraj vsak dan dobimo kakšno prošnjo za tovrstno pomoč. Postelj zaenkrat ne, vseeno hvala. Sami trenutno nimamo skladišča za večje stvari, zato stvari takoj dajemo naprej. Oblačila lahko dostavite na Mucherjevo 1 v Ljubljani ali pošljete po pošti. Vsem bomo tako mi kot tisti, ki stvari prejmejo, zelo veseli.

Cvetka Vereš - predsednica

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 23:22:50   
sandra85
js bi tudi pomagala! oblačila? za koliko stare otroke? mi imamo še dojenčka (6mesecev) pa me zanima, če potrebujete tudi tako majhne cunjice?
zanima me, kaj vse (če) potrebujete za dojenčke-takim najraje in najlažje trenutno pomagam!
šolske potrebščine? to pa bom mlajši sestrični zagnjavila!user posted image
vse pošljemo na zgoraj navedeni naslov?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu drustvobutnsut)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2008 8:29:04   
honey
Ali lahko prosim za vaš točen naslov, ker bi nekaj stvari poslala po pošti? Lahko tudi na z.s.!

Hvala!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.2.2008 8:06:05   
urbancek
Iz kje pa ste in kdaj delate?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.2.2008 9:13:35   
drustvobutnsut
Društvo za izobraževanje, šport, zdravje, mejne vede in humanost – Butnšut
Bakovci, Vrtna ulica 15, 9000 Murska Sobota ali Mucherjeva 1, 1000 Ljubljana
TR pri NLB: 02015-0254139042
Davčna številka: 72274689
Telefonska številka: 041*644-408
Email:
drustvobutnsut@gmail.com
http://www.drustvobutnsut.com

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?