Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
O akciji - računalnik za Natašo 24.2.2008 19:08:46
|
|
|
|
drustvobutnsut
|
Najprej iskrena hvala Ringaraji, da je objavlja naše akcije ter oglase zanje. Naj povemo, da smo dobili RAČUNALNIK za Natašo in ji ga tudi odpeljali. Nataša se Patriciji, katera ga je podarila, iskreno zahvaljuje. Njenega veselja se ne da opisati z besedami. Na žalost pa nismo zbrali nobenih oblačil za otroke in smo jih v tem pogledu morali razočarati. Prav tako smo preko foruma Ringaraja dobili od natasaom pletilni stroj in sokovnik. Oba smo že podarili, in sicer upokojenki, ki ima doma zalogo volne in je že tak pletilni stroj imela, pa se ji je pokvaril. Tako da hvala obema v našem in njunem imenu. Vse, ki imate doma oblačila, igrače, šolske potrebščine, knjige, katere več ne potrebujete in bi jih bili pripravljeni podariti, se lahko obrnete na nas. Vsak dan dobimo kako prošnjo od ljudi v stiski, katerim bi tovrstna pomoč prišla prav. Zagotavljamo vam, da stvari gredo v prave roke. Cvetka Vereš - predsednica društva
|
|
|
|
RE: O akciji - računalnik za Natašo 24.2.2008 20:58:54
|
|
|
|
Tina1
|
Pozdravljeni! Me veseli, da takole poročate o stvareh ki jih podarite, saj človek dobi zaupanje v ljudi in organizacije, da preidejo stvari v prave roke. Zanima me, ali potrebujete tudi oblačila za odrasle ali samo za otroke. Kaj pa kakšna oprema? Namreč, imamo dve zelo lepo ohranjeni postelji: ena je zakonska, ena pa enojna. Pa tudi oblačil je nekaj. Hvala lepa za odgovor in hvala, ker pomagate ljudem, ki so pomoči porebni. lp
|
|
|
|
RE: O akciji - računalnik za Natašo 24.2.2008 21:01:08
|
|
|
|
Maleal
|
Mene pa zanima kam lahko oddam oblačila?
|
|
RE: O akciji - računalnik za Natašo 24.2.2008 21:38:08
|
|
|
|
drustvobutnsut
|
Oblačila potrebujemo, saj kot sem napisala, skoraj vsak dan dobimo kakšno prošnjo za tovrstno pomoč. Postelj zaenkrat ne, vseeno hvala. Sami trenutno nimamo skladišča za večje stvari, zato stvari takoj dajemo naprej. Oblačila lahko dostavite na Mucherjevo 1 v Ljubljani ali pošljete po pošti. Vsem bomo tako mi kot tisti, ki stvari prejmejo, zelo veseli. Cvetka Vereš - predsednica
|
|
|
|
RE: O akciji - računalnik za Natašo 25.2.2008 23:22:50
|
|
|
|
sandra85
|
js bi tudi pomagala! oblačila? za koliko stare otroke? mi imamo še dojenčka (6mesecev) pa me zanima, če potrebujete tudi tako majhne cunjice? zanima me, kaj vse (če) potrebujete za dojenčke-takim najraje in najlažje trenutno pomagam! šolske potrebščine? to pa bom mlajši sestrični zagnjavila! vse pošljemo na zgoraj navedeni naslov?
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: O akciji - računalnik za Natašo 26.2.2008 8:29:04
|
|
|
|
honey
|
Ali lahko prosim za vaš točen naslov, ker bi nekaj stvari poslala po pošti? Lahko tudi na z.s.! Hvala!
|
|
|
|
RE: O akciji - računalnik za Natašo 29.2.2008 8:06:05
|
|
|
|
urbancek
|
Iz kje pa ste in kdaj delate?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?