mamči
|
Veš jaz se pa čisto nič ne sekiram, ker se tud nimam zakaj . Ta prvi sin je bil že ob rojstvu podpovprečen glede teže, višine, je pa hitro govoril, kasneje shodil. Gosto hrano smo začeli uvajat že pri 4 mes. in ni pretirano izbirčen, zadnje čase le malce neješč. Psiholog na sistematskem za 3 - letnike je rekel, da zna več, kot bi bili potrebno . Pri enem letu je nadoknadil borno težo, pri višini je nekatere celo prerasel. Ta drugi sin se je že rodil s 4 kilogrami, pri 6.mes imel okoli 9kg, dolg preko 73 cm. Je zelo gibčen, kljub temu pa manj, kot ta prvi. Nimam pa se kaj "hvalit", ker je izključno dojen, čaj nesladkan pije le občasno, te dni smo po žličkah začeli uvajat gosto hrano. V bistvu sem že malo pojamrala pediatrinji, ker je tako velik, da nosi blačila št. 80/86 in me je bolj skbelo, kot za prvega, ki je bil drobižek. Pa mi je zagotovila, da je več kot "normalen", sploh ker je izključno dojen. Vidiš, mi imamo dva, pa sta kot dan in noč, tako da je normalno da je tu gor toliko različnih otročkov, ki pač različne stvari obvladajo in tud podedujejo različne konstitucije. Samo ne se sekirat, boš videla kaj vse se bi tvoj naučil. Včasih kar v enem tednu pride do velikih preobratov.
|