|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OVULACIJSKI TEST
30.8.2006 21:23:35   
sun123
Zanima me, če je katera uporabljala ovulacijski test? Ampak ne urinskega temveč tistega, ki je v okrogli beli plastični škatlci, pol pa na steklo naneseš slino ali sluz, posušiš, pogledaš proti žarnici. Če vidiš kao praprot so kao plodni dnevi. Tista, ki je ta test prakticirala naj mi prosim pove kako je sploh kej vidla. Jaz vsak dan gledam pa ne vem al kej vidim al ne. Urinski mi pa tud nič ne pokaže.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OVULACIJSKI TEST
31.8.2006 7:53:37   
ALJA75
Zdravo sun123.
O tem testu mi je govorila farmacevtka, vendar je rekla, da jih več ni možno dobiti. Kje si ga ti kupila? In koliko stane?

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2006 13:33:40   
košarica
Hojla,
jaz sem ga dobila od sestre, vendar je bil brez navodil, tako da ga sploh nisem znala uporabljat. Seveda mi je sestra rekla da daš gor slino ni mi pa povedala, da jo moraš posušit. A tako piše v navodilih? Meni so se dosedaj vedno pokazali samo krogci. Bom danes še enkrat probala s posušeno slino. Glede na to, da me že dva dni tako boli v desnem jajčniku mislim, da imam ovulacijo pa bom videla ali to drži. Potrdil mi bo pa še ginegolog, ki ga imam danes.

Sporočim kaj se mi je pokazalo.

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2006 21:54:47   
sun123
Ja baje se ga ne da kupit. Tudi jaz sem ga dobila od prijateljice. Ja sluz ali slina se morta posušit, pa mal skupi stisneš da izostriš sliko. Vsaj tako piše. Ja dej košarica poročaj, če boš kaj drugega vidla kot krogce.

(odgovor članu košarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2006 16:27:02   
sun123
Ej košarica meni pa je dons test pokazal praprot. Jupi! Sicer mi včeraj urinski ni pokazal nič, ma če se s tem zafrkavam in gledam že en mesec pol bo nekaj na tem.

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2006 20:08:12   
košarica
sun123 super, želim ti velikouser posted image !!! Meni še vedno kaže krogce, upam da bo kmalu praprot.

Sem vesela zate!!!

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2006 20:14:21   
sandrat
Koliko pa stanejo ti testi za večkratno uporabo, ki deluje na slino?

LP

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2006 21:22:19   
blanč
Imenuje se f- test, stane 4700 sit. Kupila sem ga v Celju v lekarni so rekli, da jih nimajo več potem je pa le še našla enega. Samo se moraš kar navdit, da se potem lahko orientiraš po njem.

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2006 21:26:29   
sandrat
Ga grem v pon. takoj kupit, če ga bojo imeli. Upam, da bom imela potem več uspeha.

LP

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2006 10:37:38   
sun123
No meni je pa sedaj še urinski test pred 2 dnevi pokazal ovulacijo in tako veselo user posted image . Pol pa poročam al se je kaj prijelo al ne.

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2006 13:30:24   
kepica
Ker me je spet obiskala M sem se odločila, da ta mesec poskusim še z ovulacijskimi testi. Dejte me prosim mal poučit o tem, ker ga še tudi videla nisem, kako zgleda. Torej, če jih kupiš, po koliko jih je v škatli, koliko je cena?Logično mi je, da pač testiraš nekje na sredini meseca, ampak če sta v škatlici recimo po dva testa(ugibam) koliko denarja potem porabiš, da se najprej vsaj urientiraš, kdaj naj bi O bila, kaj šele potem, da točno zadaneš. Namreč imam različno dolge cikluse.Pojma nimam, kako to deluje. Prosim za kakšen preizkušen nasvet.

lp
kepica

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2006 14:52:11   
blanč
sandrat a si šla kupit? sporoči!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.9.2006 20:32:06   
sandrat
Živ Blanč,

V lekarni nimajo f-testa. Tko da zdej probavam z merjenjem temperature. Upam, da bo ratalo še ta mesec.

LP 

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.9.2006 22:20:07   
blanč
Držim user posted image zate.

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.9.2006 8:40:21   
sandrat
Jz teb tud želim, da boš čimprej  user posted image . Kdaj približno pa maš ovulacijo? Jz mislm, da še ta teden, samo temperatura je skoz 36,1. Se mi še nič ni povečala.

lp

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.9.2006 9:00:06   
blanč
oj
Pričakujem jo tam okoli 09.09. Upam, da bo kaj. V četrtek grem k dr. Rešu, da vidim, če je sploh vse vredu z mano.

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.9.2006 9:06:20   
sandrat
Poročaj, kako je bilo. Držim pesti, da bo vse OK. Kolk dolk se pa že trudita? Midva sedaj intenzivno 3 mesce.

lp

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.9.2006 9:08:49   
blanč
Poročilo seveda sledi v četrtek. Nekako eno leto in pol pa še vedno nič. Moj je bil na spermiogramu in je z njim vse uredu. Sedaj sem na vrsti jaz...user posted image

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.9.2006 9:11:09   
blanč
Sandrat pridruži se nam na mamini čvekalnici bomo skupaj (ne)čakale naslednjouser posted image , na temi dan, ko ne pričakujemo...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.9.2006 9:15:56   
sandrat
A delata na prvem user posted image  kot midva? Mene je mami vedno strašila, kolk ženske hitr zanosjo. Sedaj sm pa vsak mesec razočarana kr nism še user posted image . Sam mislm, da midva nisva ujela ovulacijskih dni ko sva sexsala, saj nism vedla da so tolk pomembni user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.9.2006 9:26:36   
blanč
Ja na prvem. Sicer malo pozno ampak prej nisem imela želje. Pri 19 sem imela SS in sem se takrat zarekla, da ne bom nikoli imela  otrok. Zdaj je pa preteklo že veliko časa in zgodilo veliko stvari in sem si premislila, ampak sedaj pa ne gre..

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.9.2006 9:35:52   
sandrat
Jz tud nikol nism bla glih navdušena nad  otroki. Sedaj mam nečaka starga 2,6 mesecev in sedaj je želja za user posted image   tu. Kaj pa je to SS?  

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.9.2006 9:38:26   
blanč
ss spontani splav:))

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.9.2006 9:42:01   
blanč
Pa še nekaj glede merjenja bt-bazalne temperature: ko se ti temperatura zviša imaš ovulacijo, vendar je takrat že prepozno... Z merjenjem samo ugotoviš ali je ovulacija bila ali je ni bilo. Meni je g rekla, da starejši ko si težje pride do ovulacije mogoče samo vsak tretji ali četrti mesec...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.9.2006 9:48:18   
sandrat
Aha. Sej jz vidm kolk sm se spremenila od 19 leta. Takrat, bi jz tud naredila SS. Jz sm se vedno držala načela najprej štalca, šola, služba,... Zdej pa vidm da je vse drugač. 

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?