|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OVULACIJA IN zanositev
19.10.2006 12:44:28   
Pinkyca
Tole me zanima, ker mi boste sigurno znale povedat ... user posted image
na koledarčku sem imela napisane dneve O in  user posted image  je redna,
tako sva v tistih dneh O pridno user posted image vsak dan in 1x takoj na začetku O sem po odnosu se spomnim šla na wc ter zagledala tisto sluz, kar naj bi bil znak O

Vprašanje: Ali je vsaka O tudi znak potencialne zanositve? Saj sem nekje prebrala, da tudi, če nastopi O sploh ni nujno, da pride do user posted image . Kdaj hudiča potem veš ali je O ugodna ali ne?

Precej čudno vprašanje vem; v opravičilo naj povem, da ne-pričakujem user posted image v soboto oz. nedeljo, pa sem spet vsa na trnih - znakov user posted image  pa od nikoder. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OVULACIJA IN zanositev
19.10.2006 12:57:05   
Taula
Kljub temu če imaš O ni nujno d azanosiš. Če sem prav brala imaš 25%šanse da zanosiš na eno O.
Kako če veš da je godna? Pojma nimam...takrat user posted image in upaš da se prime. Drugega recepta ne vem.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 13:01:40   
lana38
Mi2 že 6 mesecev  user posted image  vsak drugi dan, ali pa vsak dan, ne samo ob plodnih dnevih, pa še ni učinka. O imam vsak mesec. Preverjeno, ker si merim BT. Ne zanosiš vedno, ko je O. Zanositev je čudež, ki se samo izbranim uspe zgoditi takoj. Drugi pa se pač mučimo dalj časa. Prvič sva se mučila leto in pol, drugič 15 mesecev. Zdaj pa že spet 6 mesecev. Upam, da enkrat rata.
LP

lana38

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 13:04:03   
N _ B
Sem tudi jaz zasledila, da je možnost, da zanosiš kljub redni M z ovulacijo 25%, s tem da se 1/4 oz. po zadnjih podatkih kar 1/3 nosečnosti do 10-12 tedna konča s SS. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 13:08:19   
Kuba
Predstavljaj si da ciljaš na gol iz enega konca igrišča na drugi. Možnost za zadet imaš 25%. Si brcnila žogo? user posted image UPAJMO NA GOL! ! !

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2006 13:14:45   
Pinkyca
Hvala za tele razlage in dobre želje user posted image !!! Poročam v ponedeljek! Pa pa user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?