|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OTROK
2.12.2009 9:40:12   
Brinetka
Kako ste novi simpatiji povedale, da imate otroka, ne da bi ga vrglo iz stola in bi zbežal ob tej novici?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 9:41:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brinetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: OTROK
2.12.2009 9:42:06   
uškinamama
Povedala bi, da imam otroka še preden bi postal simpatija. Kako sploh lahko tajiš otroka?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Brinetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2009 9:42:35   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Povedala bi, da imam otroka še preden bi postal simpatija. Kako sploh lahko tajiš otroka?

ja nekaj takega...

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2009 9:43:52   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: Brinetka

Kako ste novi simpatiji povedale, da imate otroka, ne da bi ga vrglo iz stola in bi zbežal ob tej novici?

to moraš takoj povedat da imaš user posted image da veš na čem si in če bo šel stran od tebe ni tapravi

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Brinetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2009 9:46:26   
ronja
Če ne moreš direkt, pa povej, ko te bo vprašal za kino/zmenek: da bi rada šla, ampak moraš najprej še varuško dobit za otroka. Potem pa vidiš, kako reagira. Izkušenj pa (šeuser posted image ) nimam, meni je simpatija sama naredila otrokeuser posted image .

(odgovor članu Brinetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2009 9:47:49   
ZARA
Kje pa piše, da ga taji? A potem ti vsakemu, še predno ti je všeč poveš, da imaš dete? user posted image

< Sporočilo je popravil ZARA -- 2.12.2009 9:50:37 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2009 9:51:12   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Kje pa piše, da ga taji? A potem ti vsakemu, še predno ti je všeč, poveš, da imaš dete? user posted image

Če pa sprašuje v tem stilu "da bo s stola padu  in spizdu",  pa saj mu ne bo povedala , da je transksualni serijski morilec , mater. 

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2009 9:55:57   
princeska29
po mojem je bolje povedat preden se z nekom zbližaš,če pa prej ni bilo poguma in sta se že precej zbližala user posted image pa takoj ob prvi priliki

samo ne čakaj predolgo da potem ne bo preveč bolelo

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2009 9:59:04   
Colt
Če pa sprašuje v tem stilu "da bo s stola padu  in spizdu",  pa saj mu ne bo povedala , da je transksualni serijski morilec , mater. 

Jaz sem iz stola padel od smeha, tole je eden najboljših komentarjev kar sem jih prebral na RRu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2009 10:01:55   
Rožica I
Mene je en tip vprašal, kako da me še ni srečal!? Pa sem rekla, da ker se mogoče ne zadržuje na otroških igriščih, kjer sem jaz nonstop s svojim sinom user posted image ?!
Skratka, povej direkt. Valjda ne boš zahinavla otroka!? No, malo ostro, samo res! To je ena takšna dobra selekcija- glede na reakcijo, boš videla, če se sploh splača kavo spit s tipom. Zakaj bi zgubila magari samo 1h v življenju z nekom, ki tega ni vreden user posted image ?!

ROŽICA

(odgovor članu Brinetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2009 10:07:34   
pridna_janja

aha pa še tole sem pozabla napisat,kaj če on tudi ima in neve kako naj ti pove ali celo bo skril?vse je možno nimam pa take probleme samo ti pač takoj mu povej

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Brinetka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2009 11:37:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Jaz sem iz stola padel od smeha, tole je eden najboljših komentarjev kar sem jih prebral na RRu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam user posted image

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2009 11:55:18   
mika

user posted image user posted image user posted image
uškinamama ga seka zadnje časeuser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2009 11:57:41   
Brinetka
Hvala za nasvete. Otroka ne tajim, ga nikoli nisem in ga tudi nikoli nimam namena. Sam me je mal zanimalo, kako ste to drugi izpeljali in kakšne so bile reakcije na drugi strani.
Tudi mislim direkt povedat. To bo pravzaprav prvi randi, tk da še sploh nisem imela možnosti, da mu povem. Je pa res, da ne vem, koliko on dejansko ve o meni, ker se ne poznava prav dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 15
2.12.2009 11:58:30   
Anonimen
No ampak lahko bi mu povedala že takrat, ko te je povabil na zmenek...

(odgovor članu Brinetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2009 13:19:59   
Brinetka
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Ja a naj bi takole rekla al kaj:  Ja, z veseljem grem s tabo na kavo, sam veš, js imam otroka....
No, ne vem, če bi blo ravno pametno vse povedat v enem stavku.
Grem raje na kavico in mu tam povem, ko bom pogovor speljala v to smer. Ne bom se pa dol usedla, naredila požirek kave in rekla: hej, a veš, da imam otroka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.12.2009 18:44:27   
ZARA
No, jst te čisto razumem. Počasi se daleč pride.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brinetka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.12.2009 20:45:24   
mateyka

ja, ker ti so ful hujši od navadnih serijskih morilcev in tam moraš res "spizdit" user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.12.2009 23:04:28   
Colt
No, če damo malce šalo na stran...avtorici posta želim povedati predvsem to, da je zelo fer da svojemu samcu pove, preden mu dovoli penetrirati s svojim lulčkom v njeno luliko, da ima pač otroka user posted image Oz. z drugimi besedami (da bom politični korekten), preden se spustita v t.i. intimno razmerje, je fer imeti pomembne stvari razčiščene. Kot npr je fer da ti on pove da je bil pred 5imi leti še ženska user posted image Samo primer user posted image

Grega

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.12.2009 8:33:39   
mateyka
da svojemu samcu pove, preden mu dovoli penetrirati s svojim lulčkom v njeno luliko,

to se pa tako ZOOloško sliši..
user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.12.2009 9:13:54   
Anonimen

Ja a naj bi takole rekla al kaj:  Ja, z veseljem grem s tabo na kavo, sam veš, js imam otroka....
No, ne vem, če bi blo ravno pametno vse povedat v enem stavku.
Grem raje na kavico in mu tam povem, ko bom pogovor speljala v to smer. Ne bom se pa dol usedla, naredila požirek kave in rekla: hej, a veš, da imam otroka...

Lahko pa takole: "ti javim točno uro kdaj, ko zvem za varstvo za otroka, velja?" ;)

(odgovor članu Brinetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
3.12.2009 9:37:13   
mika

Lahko pa takole: "ti javim točno uro kdaj, ko zvem za varstvo za otroka, velja?" ;)

Točno to sem sama imela v mislih. Tako ni nobene zadrege. Pa dvomim, sploh da bi bil problem, razen če je res iber bedak...takega se je pa itak najbolje čimprej losat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.12.2009 21:47:11   
Brinetka

No, če damo malce šalo na stran...avtorici posta želim povedati predvsem to, da je zelo fer da svojemu samcu pove, preden mu dovoli penetrirati s svojim lulčkom v njeno luliko, da ima pač otroka user posted image Oz. z drugimi besedami (da bom politični korekten), preden se spustita v t.i. intimno razmerje, je fer imeti pomembne stvari razčiščene. Kot npr je fer da ti on pove da je bil pred 5imi leti še ženska user posted image Samo primer user posted image

Grega

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.12.2009 9:39:03   
mika
bRINETKA, A si mu že povedala?

(odgovor članu Brinetka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?