|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OSTALA SAMA
7.3.2006 16:20:57   
Anonimen
Ko prebiram rr ugotavljam da nisem edina, ki se mi dogajajo čudne stvari. Namreč sem user posted image , predragi možek pa je našel drugo in me zapustil. Zdaj sem pa čisto zmedena, žalostna,... Strah me je za malega user posted image  ki je v meni. Vem da je verjetno bolje tako, kot pa bi trpel še otrok ki ni ničesar kriv in si zasluži le najboljše.

Sej ne vem kaj naj si mislim, naredim,... Sem v fazi ko sem zmedena, da še sama ne vem kako naprej. Nekaj pa vem sigurno. user posted image  je nekaj najlepšega kar se mi je zgodilo.

No pa sem si malo olajšala dušo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OSTALA SAMA
7.3.2006 16:48:43   
dory
No tudi sama sem sla cez podobno...in bilo je hudo, pa ne zaradi njega,bolj  zaradi strahu, kako bos vse lahko sam...k sreci imam starse,ki mi pomagajo, ce ne bi bilo res hudo...po porodu, ko se stvari postavijo na pravo mesto, tudi tvoja glava in srce pride na prave tire...in takrat zivis za svoje malo bitje,ki te osrecuje iz dneva v dan...

Srecno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 17:12:53   
tehnofil
Joj, joj, joj. Me je kar stisnilo.Kolk je tega. Prepričan sem, da ne ve kaj je zapustil. Pa saj verjetno takšnega tudi hotela ne bi, ki se poja okrog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 17:20:38   
Anonimen
Tudi sama sem bila v enaki situaciji pred leti.
Ob strani sta mi stala starša in vsa družina.
Tudi jaz sem bila na začetku zmedena, nato pa sem
si nekako rekla, da pač moram iti naprej in misliti
pozitivno. Predvsem pa misliti na malo pikico, ki je
rasla v meni. Ta pikica je sedaj že velika punčka in
ko pogledam nazaj, ugotovim, da nama je kar dobro
šlo, čeprav sva živeli sami.
V bistvu sem že v nosečnosti bolj kot ne razčistila in iz
situacije, ki je nastala potegnila le najboljše.

To želim tudi tebi. Da tale kriza čimhitreje mine, potem
pa svoje misli usmeri samo še na svojega otročka.
Boš videla, da ti bo uspelo. Držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2006 17:23:40   
mojcy
Pozdravljena,na zalost je tako,da je dosti "svinj"na tem svetu,..ce ti je to naredil zdaj ko si noseca,ko ga najbolj potrebujes,potem škoda da zivi,...zal je tako,vendar ne obupaj,verjemi,da je lahko bolše,posveti se samo sebi in malemubitju,ki zivi v tebi,...on te potrebuje,to naj ti bo v veselje,...sej bo še prisel tisti ki te bo resnicno ljubil...verjemi,koliko pa si ze noseca?v glavnem,cim manj sesekiraj,vem da je hudo,misli le na lepe stvari,pojdi ven,druzi se s prijatelji...NE PREDAJ SE!!! zivi le za otrocka,ki prihaja,....upam,da se bos kmalu lahkonasmehnila in sporocila,dasi srecna mamica...lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2006 17:49:09   
nInAzWeRiNa
nisi sama mi tuki smo skos s tabouser posted image tisti dec pa ni vreden niti sekunde tvojega<inuser posted image > časa in življenja!lp nina

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu mojcy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2006 18:37:03   
*Karmen*
Anonimna, vem, da je težko, ampak vseeno: poskusi to obdobje dojeti kot čas, ko si boš vzela čas samo zase, za svojega user posted image  in za svojo dušo. Naj bo tisti dan, ko te je "skakalec čez plot" zapustil, tvoj nov začetek. Pa naj te osreči dejstvo, da si prav na hitro izvedela za vse. Verjemi, mnogo bolj bi bolelo, če bi več mesecev opažala znake varanja, on pa bi ti kljub temu govoril, da se nič ne dogaja. S tako hitrim koncem ti je prihranil mnogo neprespanih noči, mnogo dvomov in mnogo solz. Pred teboj je čas nekakšnega "žalovanja", ki ga moraš preživeti. Ampak tudi to žalovanje bo minilo. Še vedno je. Človek je najprej čisto na dnu. In kar nekajkrat se mora "brcniti v rit", da se od dna odlepi. Ko pa se enkrat odlepi od dna, plava proti površju čedalje hitreje. In ko pride na površje, je močan, kot še nikoli prej. Brez pomena bi bilo sedaj govoriti, da ne bodi žalostna, da ne joči... Vse to spada zraven. Človek mora preboleti. In ko preboli, je preprosto zmagovalec user posted image !!!

Pobožaj svojega sončka zase in v imenu vseh nas, ki držimo s teboj. On je in bo tvoja sreča. Pa javi se še kaj! LP

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2006 18:57:51   
Primoza
Dobro da si ostala sama zdaj, ne pa potem, ko bi se  kobacal okrog mali nadebudnež, nič dolžen in nič kriv. Poskrbite za preživnino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2006 18:58:47   
rija
Draga moja, nisi sama.
Čudovito bitjece je s tabo.

Glavo gor in gremo naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2006 20:30:36   
lelaval
Čeprav se sliši kruto, je res bolje, da je odšel zdaj, ko si še noseča. Tako ga boš lahko v miru prebolela in se osredotočila na svojega user posted image , ki raste v tebi. To je tvoja sreča, ki jo tako tudi sprejmi.
In ni vrag, da ne boš kasneje spoznala partnerja, ki te bo imel rad (brez varanja), prav tako pa bo vzljubil tvojega user posted image .
Dokler si še user posted image , pojdi s prijateljicami na kavo in čvek in boš lažje preživela. Ko boš rodila, pa ne boš imela časa za žalovanje, saj te bo mala štručka 100%  zaposlovala in osrečevala.
Želim ti lepo nosečnost kolikor je še imaš ter čim krajši porod. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.3.2006 7:40:33   
kalbo
Draga anonimna, on je na zgubi, ne vidva z otročkom. Poizkusi pozabit, pa začni uživati vse radosti materinstva.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2006 7:54:50   
k1
enako se je zgodilo moji kolegici. brez skrbi, saj bo šlo. upam da imaš kako dobro prijateljico ali dobre starše, ki ti bojo stali ob strani.

drži se!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.3.2006 7:57:59   
anitaz
Draga anonimna-verjamem, da je težko na zečetku, ampak se vse da. Bodi močna, že zaradi otročka.

Želim ti vso srečo v življenju!user posted image

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?