ČebelicaMaja
|
jaz s hčerko hodim na Metelkovo h dr. Godini- sem šla pa ravno 14 dni nazaj na polikliniko na ORL zase- kjer sprejemajo tudi otroke in je obup- gneča (tam so in otroci in odrasli in starejši), čakaš, otroci se začno po hodniku lovit, ker jih ne vzamejo naprej, WC umazan, skratka, sem bila prav srečna, da sem hčerko peljala v ZD- tam čakaš max. pol ure, pa še to ni veliko ljudi v čakalnici, wcji so čisti (naša mora itak povsod na WC ), pa še dovolj prostora je, da se malo sprehodi, ker ni šans, da bi bila več kot 5 min pri miru. Meni je vseeno, vzameš knjigo v roke in mine... za otroka se mi pa to zdi matranje- s tem, da je bilo toliko ljudi, da včasih ni bilo dosti prostora na klopeh in so ljudje kar stali po hodniku en očka je prišel z 2 letno punčko ven in sem jaz vstala, da sta se sploh imela kam vsest...v bistvu si naročen na uro, samo jaz ne vem čemu služi, ker sem na vrsto čakala 2 uri in pol- moji tamali bi se utrgalo