|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OPROSTITE...
29.1.2006 21:56:15   
Anonimen
najprej anonimnosti. A je kej panika če se otrok rodi v 33.tednu. Namreč mojo sestro so ravnokar zadržali v porodnišnice zaradi majhne bolečine ki jo je imela ves dan.user posted image  Sedaj neka sumijo na slepič- njen namreč. Povejte svoje izkušnje prosim. lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OPROSTITE...
29.1.2006 22:06:46   
Anonimen
Po moje ni pretirane panike. Dali ji bodo najbrž injekcijo za razvijanje pljuč pri dojenčku, potem pa čakali vsaj dva dni, se mi zdi. To bi bilo dobro zdržat, drugače se jih je pa tudi s 33 tedni že velikom rodilo. Držim pesti, da bo vse v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2006 22:08:04   
Anonimen
Ne vem, če je pri 33 tednih ta injekcija sploj še potrebna. Saj to je že polnih 7 mescev.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2006 22:11:52   
NRMM
Kolegica je rodila v 32 tednu in je bilo z malo vse ok user posted image  in je zdaj že pravi korenjak user posted image  pri 3 mesecih. Boljše je če se otrok rodi v 7 mesecu, kot pa v 8, ko se pljuča najbolj razvijejo.

Vso srečo tvoji sestri, držimo pesti, da bo vse ok!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2006 22:22:48   
KODA
Naš se je rodil v 34 tednu,pa so ga morali samo ventilirat,ker ni zadihal takoj sam.Potem je sam lepo dihal,brez problema.Zato je dobil tudi slabše ocene.
7 in 9.Barva kože,tonus,dihanje,zaradi tega je dobil 7.Ko je prišel k sebi je pa že dobil 9.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
29.1.2006 22:23:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2006 23:36:56   
urška
pri meni je bilo pa takole:
v 33. tednu me moj G pošlje v porodnišnico, ker "oni lahko to bolj natančno pogledajo, pa sej vam itak ni nič in vas bojo domov poslal"
Pridem jaz v LJ me da na UZ in nameri skoraj nič plodovne vode. Pa mi reče prof. Novakova: Veste gospa saj v 33. tednu pa ni noben problem več za otročka če se rodi. In sem skoraj iz mize padla. No in so me dali na oddelek potem sem pa isti in naslednji dan dobila injekcijo za razvoj pljuč....

No mali se je pol rodil v 36. t in je bilo vse OK: 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2006 7:56:57   
Teni_

Ja, naša je bila sicer rojena v 36. tednu, težka je bila 2800 g in velika 47cm. Razen zlatenice(ji jo ima 3/4 dojenčkov)je bilo vse prez problema. Vse kot, da bi bila donošena.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2006 9:57:23   
Anonimen
Ni panike, Moji znanki so operirali slepič v 32 tednu, jo lepo zašili nazaj in je potem v 39 tednu rodila zdravega otroka tako da brez skrbi.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2006 9:57:56   
*goldfish*
Jaz sem dobila popadke v 32 tednu in sem dobila injekcije za razvijanje pljučk. Dobila pa sem tudi neke obliže, ki so mi stavljali popadke -  rodila sem v 37 tednu.

So mi pa operirali slepič v 6 mesecu nosečnosti normalno z narkozo in ni bilo nič problemov.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2006 12:45:21   
Lorena
Kolegica je rodila v 31. tednu, vse je O.K.

znanka pa v 28. tednu, tudi vse O.K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.1.2006 13:12:12   
Anonimen
Z mojo sestrico je vse ok. Zgleda da je dobila mal heksenšusa ker je mal pretiravala. Slepič so izključili in gre danes domov. user posted image user posted image

(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......