Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: OPERIL kapljice - jih lahko??? 21.11.2005 19:49:03
|
|
|
|
KMALU
|
danes verjetno nimas casa, da bi sla v lekarno, zato vzami po eno kapljico- jutri pa pojdi v lekarno in kupi fiziolosko raztopino. Lahko samo reces kapljice za nos, ki jih lahko uporabljajo nosecnice pa ti bodo to dali. Ni tako ucinkovito, kot Operil kapljice, a za silo bo. Operila pa raje ne uporabljaj, razen ce je nujno dokler ne kupis drugih..
|
|
|
|
RE: OPERIL kapljice - jih lahko??? 21.11.2005 19:54:19
|
|
|
|
rnrnrn
|
lahko pa si fiziološko narediš kar sama - 9g soli v liter vode, zavreš... boš ful prišparala, glede na to, da je ena majčkena dozica, ne vem, če je 10 ml - mogoče raje 5ml, 800 sit!
|
|
|
|
RE: OPERIL kapljice - jih lahko??? 21.11.2005 19:57:26
|
|
|
|
Yasminka
|
V 3.m sem bila grozno prehlajena in sem jih 2x uporabila, saj mi fiziološka raztopina ni pomagala pri razširjenih kapilarah v nosu. Tudi G. je rekla, da to ni nič takšnega.
|
|
|
|
RE: OPERIL kapljice - jih lahko??? 22.11.2005 19:39:13
|
|
|
|
tinkatonka
|
Najprej najlepša hvala za odgovore. Moj nos je prejel ogromne količine fiziološke raztopine in se počasi zdravi. Upam da bo današanja noč mirna in lahka. Sem bila pa danes v lekarni in mimogrede tudi tam vprašala glede teh kapljic pri nahodu, pa je tud lekarnarca rekla, da ne smemo nič uporabljat, razen lekadola seveda, ki pa pri curljajočem nosu žal ne pomaga ;) Hvala še enkrat!!!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?lenikado 25. leta (
3%)
do 30. leta (
21%)
do 35. leta (
46%)
do 40. leta (
15%)
dokler bom lahko (
7%)
ne razmišljam o tem (
8%)
Število vseh glasov: 322Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!