|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OPERACIJA SRČNE ZAKLOPKE
27.9.2005 11:55:48   
india
Ravnokar mi je mamin zdravnik povedal, da je operacija srčne zaklopke potrebna, skoraj nujna.
Zanima me, če katera kaj ve o tem, kakšne so izkušnje pri nas glede teh operacij. Nekaj sem gledala na MONU, a vseeno me zanima,če katera kaj ve iz prakse
user posted image user posted image Več bom sicer popoldan izvedela od njega, a vseeno me spet dajejo živciuser posted image user posted image

Hvala za vse informacije!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OPERACIJA SRČNE ZAKLOPKE
27.9.2005 12:12:09   
Lenny
Miška, pred kakšnima dvema letoma je sodelavkin oče imel takšno operacijo in je zdaj vse O.K. Vem, da je bil na enih dodatnih preiskavah v Ljubljani, operirali pa so ga v Mariboru. Seveda se je moral v začetku zelo paziti. Pozdravi mamo!
Btw, zabluzila sem tvojo telefonsko. Prosim, javi se kaj!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 12:13:20   
Anonimen
No, jaz pa vem, da moj foter na to "po vezah" čaka že 4 mesece, čakalna doba je pa sicer blizu 2 leti.

Človek ti pa dobesedno umira pred očmi.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 12:21:31   
Tiki
Mojem bratu so dali letos poleti umetno zaklopko. Za srčne operacije so sicer kar dolge čakalne vrste, razen če je nujno. Pred operacijo je kar precej časa moral jemati tablete za redčenje krvi in je ob najmanjšem udarcu dobil konkretno modrico. Srčne kirurgija pri nas je na visokem nivoju user posted image . Operacija je potekala brez zapletov, na prsnem košu ima kakih 15cm navpično brazgotino, po operaciji, pa je še kakih 14 dni - 3 tedne v bolnišnici.
Ni noben bavbav, le upam, da tvoji mami ne bo treba predolgo čakati na vrsto.
Srečno! 

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
27.9.2005 12:32:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2005 12:47:37   
darjatimci
Kar mirno in čimmanj nervoze,kot si že prebrala imamo dobre srčne kirurge tudi sama imam z njmi dobre izkušnje ampak ne zaradi zaklopk,srečno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2005 22:30:19   
žiža
Moj ati je bil lansko leto operiran. Dve so mu zamenjali eno pa mal zaflikali. Je imel eno leto zelo hude težave, operacija je bila zelo nujna, vendar je imel še težave s pljuči in zastajanjem vode, takao da so morali najprej to poštimat. Pol leta je bil v bistvu bolj ali manj ves čas v takih in drugačnih bolnišnicah. Bil je na čakalni listi za operacijo v KC. Vsi smo upali, da bo operiran spomladi, ker sem se konec avgusta poročila. NO sredi julija pa pokličjo in Izolskega Medicorja, da so njega prestavili na čaklano listo v Izolo in da bo kakor hitro bo možno operiran. Po vseh preizkavah je bil 16.8. operiran. Z mami sva šle lahko šele 3.dan po operaciji k njemu. Bil je na intenzivnem oddelku. Bilo je grozno hudo, imel je bogih 45kg, priklopljen na vse možne aparate, niti se ni ničesar zavedal... user posted image  Nihče nama ni želel napovedati ničesar. Ko sem naslednji dan, že skoraj odpovedala poroko, je mami klicala v Izolo in dr. reče naj počaka da ga bo dal na telefin...
Sej  nisem mogla verjeti, da je govoril, bil je drug človek, res to je biol zame čudež, če ga nebi en dan prej videla... No 28.8. ( 12 dni po res težki operaciji) je plesal na moji poroki user posted image  user posted image  user posted image
Še danes dobim solzne oči, ko se spomnim teh hudih in h krati tako srečnih trenutkov.
Naj ti povem, da operacija je rešitev. Zdravstveno stanje in splošno počutje se pri operaciji srčnih zaklopk bistveno in občutno izboljša.
bodite močni in želim vam vse dobro.
pa se opravičujem k sem se tolk razpisala...
še tale int. stran je zanimiva
http://drustvo-nsos.si/index.php

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

IME
Mišyka

Prosim, za predloge glede imena za punčko

Eva (66%)

Neža (34%)

Število vseh glasov: 152

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!