Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 2.6.2010 17:05:58
|
|
|
|
memole80
|
Ne morem verjeti,...pravkar sem dobila bon za rogljiček.
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 2.6.2010 17:09:33
|
|
|
|
Oceania
|
Kdor praska dopraska, čestitam. Jaz nisem še nič dobila.
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 2.6.2010 17:35:12
|
|
|
|
zez76
|
jz tud pa frendi tud pa tud nič!
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 2.6.2010 17:43:26
|
|
|
|
Sacherca
|
A samo eno na dan lahko spraskam
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 3.6.2010 16:55:04
|
|
|
|
m.piccolina
|
Ojla, jaz sem včeraj tudi praskala in izpraskala okrasek za svinčnik, jupi. Spraskala sem pa že kar za dva kozarca kartic!
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 14.6.2010 13:33:18
|
|
|
|
Barbara_L
|
A so vogalčki teh kartic samolepilni al ne? Sem že enega skoraj uničila.
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 14.6.2010 13:38:14
|
|
|
|
_sanja_*
|
Tudi mi smo že spraskali obesek za svinčnik Pa ti vogalčki niso ravno samolepilni,sem se tudi jaz trudila, da bi odtranila zaščito dol in našla samolepilno folijo Moreš jih zmočit tako kot znamke, pa kr neki časa držat da primejo. Čudna tehnika
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 14.6.2010 18:44:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Online še nisem nič spraskala. Na karticah pa so tudi bolj redki dobitki
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 15.6.2010 7:57:28
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Tudi mi smo že spraskali obesek za svinčnik Pa ti vogalčki niso ravno samolepilni,sem se tudi jaz trudila, da bi odtranila zaščito dol in našla samolepilno folijo Moreš jih zmočit tako kot znamke, pa kr neki časa držat da primejo. Čudna tehnika , jaz sem pa mojmu lepilo in škarje pripravla . Mi smo do zdaj spraskali 2 obeska, imamo pa za 2 kozarca nalepkic. Dober ulov
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 15.6.2010 10:33:35
|
|
|
|
memole80
|
Jupi...pa smo dobili okrasek za ključe in bone za rogljičke + imamo že 3 kozarce. Zelo so lepi....
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 16.6.2010 8:44:32
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: m.piccolina Ojla, jaz sem včeraj tudi praskala in izpraskala okrasek za svinčnik, jupi. Spraskala sem pa že kar za dva kozarca kartic! tudi jaz
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 16.6.2010 15:43:50
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Mi smo tudi izpraskali okrasek za svinčnik in to na prvi kartici, ki smo jo dobili. Zdej jih imamo za en kozarec.
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 17.6.2010 8:05:00
|
|
|
|
benika
|
Jaz sem na netu izpraskala mp3 player, na bencinski pa okrasek za svinčnik. Kozarce imamo pa 3.
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 17.6.2010 8:28:57
|
|
|
|
Sacherca
|
Uf dosti tankate Mi imamo do zdaj 4 nalepke, na eni kartici izpraskali okrasek za svincnik..Na netu se nic...Za en kozarec bo A ta okrasek si pol sam izberes ??
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 18.6.2010 20:26:31
|
|
|
|
benika
|
Ne, ker so zapakirani in ne vidiš, kaj je notri.
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 21.6.2010 15:44:06
|
|
|
|
karmy85
|
Mene pa zanima,če mogoče katera ve. Na netu imajo pobarvanko,ki jo otroci pobarvajo in v zameno za pobarvanko dobiš baje kozarec. Drži to? Pobarvanka je pa tukaj: http://www.omv.si/portal/01/si/shrek/17 (kliknite na AKCIJA in čisto spodaj je)
< Sporočilo je popravil karmy85 -- 21.6.2010 15:45:07 >
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 21.6.2010 15:54:39
|
|
|
|
Oceania
|
Če prav razumem piše, da pobarvanko zamenjaš za kupon z 8 žigi (in ne nalepkami), dopolniš svoje podatke in z njim sodeluješ v žrebanju za ZDA.
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 21.6.2010 16:04:40
|
|
|
|
Felicita
|
lol, vsak dan ko vidm tole temo med zadnjimi objavami grem praskat... in evo, dans sm si spraskala mp3 (na netu seveda)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 22.6.2010 9:17:09
|
|
|
|
Klemy82
|
Grrrrrrr, men pa sploh ne odpre te kartice za spraskat na netu več. Ene par dni zdejle. Odpre celo stran, vse, samo tm, kjer bi morala bit polja za praskat ni nič. Če refresham stran, pa tud če sam zaprem pa spet odprem mi pa napiše da uuups, danes ste že sodelovali, pridite jutri. Vtaknite si ta jutriii nekam...
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 28.6.2010 20:25:58
|
|
|
|
cacaca
|
oj mi smo nabrali nalepk za 4 kozarce (zbiramo več kolegov skupaj :)),napraskali 2 obeska za ključe....a je kdo napraskal brez neta mp3, tega bi pa jaz imela :) :) :) ....sam ni nobene sreče.... lep dan
|
|
|
|
RE: OMV nagradna igra-praskam, praskam, a nič... 28.6.2010 21:16:09
|
|
|
|
2ursae
|
pozor, mi neuspešno praskamo: 3 uporabniki so registrirani na kompu, za vsakega praskam na Explorerju in na Mozilli - torej 6x/dan + mož na službenemu (2 uporabnika, Mozilla in Explorer) - torej 4x/ dan + jaz v službi (Explorer in Mozilla) - še dodatnih 2x/dan + mož na laptopu (2 uporabnika, a le Explorer) - še 2x/ dan suma sumarum: 14x/ dan in brez uspeha
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?