|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OK...zdaj pa mleko...zares
4.6.2005 16:16:56   
Blink1
Smo se odločili, da bomo počasi naši 10 mesečnici dali alpsko mleko.

Bi vas prosila za nasvete in izkušnje...Kdaj, kako, koliko, katero??? Torej...A ji naj dam kar zjutraj za zajtrk namesto Hippa? Torej 2 dl mleka 3,5 mm??:zmeden2: Ali naj začnem z manjšo količino???

naj povem, da z alpskim 3,5 mm mlekom ji delam pire, čokolino, keksolino (česar sicer ne poje veliko), je tudi kislo smetano, mlečne izdelke in ni težav.

Najlepša hvala za odgovore:rozica:

lp
Nina:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.6.2005 16:41:46   
Anonimen
Cao Ninika. No, jaz te ne bom napadla, da je še prehitro za navadno mleko.:) Mene so namreč nekatere pred meseci napadle, da naj počakam do enega leta, da so posledice lahko grozne....pa sem lih tako samo vprašala....kdaj, kako, na kakšen način....:zmeden2:

Tudi jaz sem že delala pire z navadnim mlekom, tako da ni bil pri 11 mesecih šok, ko je začel piti navadnega. JAz sem mu začela dajati pravo,domače kravje mleko, ki ga dobiš na kmetiji. Najprej samo zjutraj. Nato še zvečer. In sicer 250 ml (včasih primešam še žličko čokolina, keksolina in podobno).
MAli ni imel nikakršnih izpuščajev ali kakšnih drugih reakcij.:bravo: Pije tudi alpsko mleko 3,5, kadar ne gremo domače mleko iskat.

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2005 16:50:03   
frutka_
Ninka jaz mu običajno dajem 200-250ml, odvisno kako je jedel čez dan, obrok. Zjutraj dobi 220ml in običajno spije vse. Zvečer pa enako.

Sicer mu kupujem navadno alpsko mleko od LJ mlekarne, neposneto-polnomastno.
Segrejem da je mlačno ali toplo in v flaško in to je t.
V mlako mu ne dodajam ničesar, sicer pa je tudi že jedel čokolino, keksolina ne mara. Ostalo pa itak že vse od dobrega 6.meseca!

Go for it!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2005 21:09:11   
mtd
hoj, meni je pediater takole rekel:

- ko uvedeš skuto, jogurt in sir, začni z mlekom
- polnomastno, vsekakor pa ne manj kot 2,nekaj:zmeden:
- od začetka daj 1/4 vode in 3/4 mleka, potem normalno, ko vidiš, da nima reakcij

to je to in lp

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.