|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OJLA! Spet sem z vami !
7.12.2004 11:53:06   
@ŽOGICA@
Bol malo vas obiščem,ker zaradi mojega sinčka nimam kaj dosti časa za druge stvari.:(
Kako ste kaj?:love:
Joj, jaz komaj čakam, da grem že rodit saj me vreme in pa bolečine v kolkih presneto ubijajo!:((
Kaj naj rečem, marčevke, spet ste na tapeti:sloncek:
Jaz ma rok 14.3. tko da sem danes :nosecka: 26t(1/7) jutri mam pa pregled. Umrla bom, če dobim slučajn kako dieto, saj sem mogla dat kri za sladkor merit, pa zvem jutr rezultate.:grrr: Ni dneva, da mi neb neki sladkega pasalo. Joj, sej kg pa tud kr bežijo name. Skupaj sem jih nabrala že kr 4,5 s tem da sem jih v zadnjih 5 tednih od vseh kar 2,5. Pa kaj čem, če pa sem kr lačna:ups:
Pa ve, kak je blo kaj z vašim sladkorjem v krvi??
Dajte me malo potolažit prosim :muca:
Božajte bušije
ADELA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OJLA! Spet sem z vami !
7.12.2004 12:29:07   
Suzi*
Joj, Adela, ti si se pa res malo zredila. Ko boš pri 10 kil se pa oglasi. Šele takrat boš lahko moja konkurenca. ;) Za razliko od tebe, sem jaz večino kilc pridobila na začetku nosečnosti, po polovici se je pa večanje teže na srečo umirilo in sem v mesecu in pol pridobila samo kakšno kilco. :bravo:

Jaz sem bila tudi na merjenju sladkorja in sem imela po eni uri po pitju glukoze povečanega za 0,1 (dovoljeno je 7,9 jaz sem imela pa 8).:grrr: Zdaj sem pa dobila napotnico in moram še na tisti 4-urni test, ko ti vsako uro vzamejo kri. Potem bomo pa videli kako in kaj naprej. Baje pa da ni nič hudega, samo omejit je treba sladko in mastno, ker v nasprotnem primeru lahko bebica prekomerno raste in je problem pri porodu, če je prevelika.

papa, Suzi 27t

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OJLA! Spet sem z vami !
7.12.2004 22:15:51   
spacey
Živ!

Jaz imam pa jutri spet pregled, v petek sem dala kri in jutri dobim izvide. Malo me skrbi, ker sem nora na sladko in kile se kar kopičijo in joj! :zmeden: :(( Srčno upam, da mi dajo kako dieto za diabetike, saj bom samo tako bolj pazljiva ter pridna pri hrani in če ne, bom vprašala sama za kako dieto. :zmeden2:

Lepo se imejte, božajte bušije in poročam jutri kaj in kako z izvidi in pregledom. ;)

Lahko nočko vsem in papa;
Petra 25t

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?