|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OH TA PUST
6.2.2008 8:37:57   
mojmaček
Pozdravljene

Mene pa zanima kako ste z vašimi user posted image preživeli včerajšnjega pusta? Oglašam se, ker smo imeli prave divje borbe za pusta. Mali je star 21 M in se ni hotel obleči v maškaro za živo glavo. Katastrofa. Drl se je in kričal in jokal in metal kapo. Je imel takega lepega dalmatinčka in ga ni hotel obleči, pol pa sem mu še miško dala šivat.

Nič! Drl se je po stanovanju ne, ne, ne, pa metal in vlekel s sebe. Nismo ga nikoli silili ali ga čimerkoli strašili ali kaj podobnega. Ni hotel in pika. Pa sem sem si mislila, da nam tega ni treba in smo ostali doma, slabe volje zaradi vsega tega drenja, pa ker se na koncu koncu sploh ni hotel obleči, da bi sploh kam šli.

Kako ste pa kaj ve preživele?

Toliko o naših maškarah.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OH TA PUST
6.2.2008 8:53:17   
pikalonca
Naj te potolažim, da je bilo pri nas podobno. Naša bo imela kmalu 3 leta in sem ji kupila vse dodatke za miško. In že en teden prej je navijala, da jo naj naštimam v miško in sva se potem končno zmenile, da bova to naredile v torek. In včeraj pride ta dan. Sprva mi je dovolila, da jo tipitopi uredim, a ko sem oblačila še tamalega je ona vse lepo dol dala, brkelce in nosek zbrisala,...In sem vse lepo ponovila, a v avtu je naredila isto in njene besede so bile, da noče biti nobena maškara user posted image . In se tudi nisem več pregovarjala z njo. Lansko leto smo imeli isti problem. Sem edino vesela, da nisem full evrov vrgla za en dan.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 9:00:48   
sayuri
NAš je bil pri starosti pol leta prvič in zadnjič namaškaran. Pr letu in pol sem mu kupila vse za klovna, pa se ni hotel obleči. Nisem silila. Pri 2,5 letih ni bil nič, letos pri 3,5 letih ni bil nič. Pravi, da maškare niso lepe in da on noče bit maškara. To spoštujem in ga v to sploh ne maram silit.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 9:03:34   
Felicity
Naša se tudi ni hotela oblečt v kostum. Pa se ne sekiram, in silim tudi ne.
Pa nič. Bomo poskusli naslednje leto.user posted image

Včeraj je samo pikce in trakce metala in je bila vesela. Tudi prav.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2008 9:08:57   
urskas
naša ima 3 leta in je na vsak način hotela biti čebelica (tako kot lani). Pa sem rakla nej bo, saj je tako še lažje. Potlej je hotela, da gremo vem pogledat maškare. Dobro, še sreča da je torek in ob torkih imamo ponavadi cicibanove urice in še kar rada gre. Ampak včeraj, katastrofa.

Za noben denar ni hotela v učilnico. Po pol urnem prigovarjanju sva odšle domov.
He, pa take maškareuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2008 9:27:02   
melanija
Mi smo se imele pa super. Ta mala( 2 leti) je bila Pika nogavička, edini problem sem imela ko ji je bilo treba narediti pikice po ličkih, ta velika (skoraj 4) je bila princeska tudi brez problema. Šetale smo se po vasi od hiše do hiše, ta mičkena je bila  še bolj zagreta za obiskat več hiš kot ta velika. Razlog seveda so bili bonboni.
Ugavnem imele smo se super. Jaz se pa nisem nič našemila ker v roku 14 dni pričakujem da bom rodila.

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2008 9:27:53   
Sofi
Pri nas pa ni bilo problema, taveliki 2,5 letnik je prav rad bil čebelica vse dni tega letošnjega pusta. Čebelica in ne maškara. In danes zjutraj se je zopet hotel obleči v čebelico, ampak se mu je kar dalo reči, da pusta ni več. Tamali 1,5 letnik se je tudi pustil vodit brez problema, le kapica dalmatinčka mu je občasno šla na živce.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2008 9:37:52   
tannya
Pri nas so v vrtcu imeli dva tedna priprave in so se vsak dan nekaj barvali in šemili...pa zgleda, da so se tako navadili in potem ni bil problme. Je komaj čakala, da se našemi. Je pa stara dve leti in pol.
Se mi zdi to ful dobra ideja vzgojiteljic.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2008 10:32:21   
Pobalami
Star je dobri dve leti. Se ni hotel obleči niti pod razno. Niti vzgojiteljici v vrtcu ga nista prepričali. Šli smo na pustno rajanje, brez kostuma seveda. Pretirano navdušen ni bil in smo hitro šli domov.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2008 13:04:46   
MAŠKA
Mislim, da se ti zaradi tega ni treba sekirati in biti slabe volje. Tako majhen otrok še sploh ne ve kaj je to pust in zakaj bi moral pač predstavljati neko žival. Zato mislim, da moramo biti starši razumljivi do otrok in jih ne v to siliti, ker pač še ne razumejo. Nekatere otroke je maškar grozno strah, mogoče tudi tvojega otroka. Drugo leto bo sigurno lažje, ker bo že večji. 

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......