Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
OGOPOGO, ALMA, YETI & CO. 2.1.2006 16:48:16
|
|
|
|
KIRA
|
Punce, pred dnevi sem gledala eno oddajo na Discovery ali pa National Geographic, pa se mi je porodilo vprašanje, koliko ljudi dejansko verjame v obstoj takih bitij kot so: Alma, Ogopogo, Nessie, Yeti, Chupacabra in podobni, pa tudi kakih pojavov, kot je kroglični blisk in samovžigi in podobno. Jaz osebno priznavam, da je vedno možen obstoj kake neznane vrste (ne nujno zgoraj navedene) - živ dokaz za to so orjaški lignji, za katere vemo, da so znanstveniki do nedavnega trdili da ne obstajajo. Seveda sta jim pa oče čas in mati narava dokazala nasprotno - vedno znova se najde kje kak naplavljen orjaški ligenj, oz.njegov kadaver. Pa tudi na določenih vrstah kitov, ki se prehranjujejo z njimi, se vidijo idtisi njihovih lovk, pa tudi v njihovih želodnčnih vsebinah se najdejo ostanki takih pojedin. Obstaja je dosti ljudi vraževernih ali lahkovernih radi verjamejo vsem mogočlim vražam, ne smao zgoraj naštetemu in tudi legendam, ne pa konkretnim dokazom. seveda pa je obstoj takih bitij težko ovreči, predvsem zato, ker ni konkretnih dokazov, ki bi govorili za ali proti njihovemu obstoju. se pravi: možno je, da je katero izmed teh bitij realno. nessie se lahko recimo izcimi kot kak pleziozaver ipd. samovžigi ljudi so lahko povezani s krogličnimi strelami... zanima me pa vaš pogled na to - recimo kako je z zmaji in podobnim.. Lp
|
|
|
|
RE: OGOPOGO, ALMA, YETI & CO. 2.1.2006 23:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Polovica vsega je pretiravanje in to že pošteno skomercializirano, ampak v bistvu pa verjamem v obstoj marsičesa. Če jaz nečesa še nisem videla, to še ne pomeni, da tega ni. In če jaz nečesa ne razumem, to še ne pomeni, da ni mogoče. In če za nekaj ni znanstvene razlage, velja enako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?