|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ODLOČNE 37.DAN - vitaminčki
8.2.2006 0:38:18   
Mel_A
Živjo, danes jaz odpiram novo temo. Ne vprašat, kaj še delam tule ob tej uri... Sem eno uro zdej porabla, da sem prebrala, kajs ste vse napisale včeraj. Se mi zdi, da je končno ratalo malo več postov kor ponavadi.

No, danes sadje, zelenjava, klorofil, vitamini,... user posted image pa malo maščobic v obliki oreškov in sladkorjev v obliki suhega sadja. Sem pogruntala, da nas je kar dost zapšretiravalo z večerjo, jaz sem še zdaj sita. Sem uničila en krof, par flancatov, en lumpijev puding in še par mandljev oblitih s črno čokolado. Mislim, da sem jaz rekorderka v papanju sladkiš nocoj. Ne bom več tako delala, mi bo pa to danes pomagalo prebrodit sadni dan.

Ni mi ratalo še javit minusa, pa sem vidla, da je t_t_y že naredila tabelco. Prosim, če me lahko dopišeš. Ta teden samo -0,4, skupaj torej -4,9kg (je blo pa po vodnem že -5,5). Ja no, odlično, kaj naj rečem. Sem pričakovala, da sploh ne bo minusa (in sem se bala, da bo kak plus!!!), pa ne zato, ker bi grešila (ker res nisem), pač pa sem imela tak občutek. Sem full napihnjena in se počutim prav ogabno. Pred pol ure, pa sem prišla do dna temu počutju. Je pršla user posted image . Ok, itak mi ponavadi v tistem času kaže kake 0,5kg več...

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ODLOČNE 37.DAN - vitaminčki
8.2.2006 0:55:53   
t_t_y
Ojla MelA, ne nisi samo ti ob tko čudni uri pokonci, jaz se zdaj ko sta mi možek in sinko zaspala odpravljam likat (no medtem ko pišem se mali že prebuja). Na seznamček te bom dodala, se mi je kr zdelo, da se boš javila bolj pozno, sam pol sem kr poslala, k te ni in ni blo. Če se ne motim si me zadnjič ti spraševala za našo Kunigundo koliko tehta, pa žal še vedno nisem uspela predelat vseh tabelc + zdej se bolj počasi redi.
Skratka, danes pa sadje - ja po Oh dnevu se sadnega vedno veselim.

pozdravček

(odgovor članu Mel_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2006 6:11:05   
lelaval
Dobro jutro odločne.
Jaz sem se tudi odločila, da bo danes na vrsti le sadje. user posted image user posted image  Saj jem vedno le sadje (ne mešam zelnjave zraven).
Sem pa včeraj celo gibanco zmazala user posted image , p še rafaeloti so me klicali, in rum-kokos bomboni - sem jih kar zamenjala z jedilno čokolado.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2006 9:35:16   
tejčica
Očitno je bilo včeraj nekaj v zraku, saj smo si za večerjo vse privoščile prevelike porcije.

Danes pa sadje, sadje sadje in še enkrat sadje. Pripravljen imam kivi, jabolka, hruške, banane in mandarine. Sicer ne vem če bom pojedla vse to, ampak pomembno je da je zaloga dovolj velika če bo kaj krize.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2006 9:49:37   
Mel_A
Ja, tejčica, očitno je bla kaka zakasnela luna ali kaj takega. Jaz sem bla še dolgo pokonci, ker nisem mogla zaspat od vsega cukra v krvi user posted image
Za danes imam pomaranče, hruške, jabolka, banane in posušene jabolčne krhlje in suh ananas (za slučaj krize). Če mi bo pa popoldan ali zvečer full mraz, si bom brez oklevanja skuhala eno vročo zelenjavno župco. Sicer sem ravnokar ugotovila, da pa bi se mogoče ravno tako dobro obnesel kompot iz jabolk. S full cimeta in podobnih začimbic. user posted image
Bomo vidli no. Zgleda bit full mraz zunej, mi pa še sadni dan tolčemo. Joj.

t_t_y: ne sekiraj se za Kunigundo. Pomembno je, da se baba deblja!user posted image Pa čeprav počasi. A veš, sej pravijo, da se ni dobro hitro zredit, ker spoka koža. Bo uboga babnica dobila še strije. user posted image Najprej jo hočemo zredit, pol pa bi ji rade še strije naredile??? Ne, ne, nej se kar počasi (ampak vztrajno) zdebeli. Do naslednjih kolin bo lih taprava pujsa user posted image user posted image user posted image Ja, nej se ti zahvalim, da tko lepo skrbiš za naše tabelce za motivacijo. Sem včeraj prebrala, da je bil tvoj začetni BMI full podoben mojmu (29,4), ampak tebi je šlo že full dol, meni pa gre zlo počas. Sem prilezla šele do 27. Ti si pa že pod 26. No ja, sej vem, zdej nastopi una user posted image faza. Ampak, res sem zadovoljna zate. To, da vam gre nekaterim lepše dol, me ne mori (čeprav bi rada, da bi tud meni šlo bolj hitro, ampak kaj čmo), pač pa me motivira, ker mi dokazujete, da se da in da dieta v resnici deluje.

No sm spet navdihnjena za romane pisat... sej prav, danes je kulturni dan user posted image user posted image user posted image

Se beremo kaj bolj pozno. Lep dan pa močno voljo vam želim!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2006 10:05:11   
paris
Dobro jutro Odločne punce!
Tud jest sem se včeri za večerjo nabasala sladkarij, kot, da ne bo nikol več nič sladkega nikjer!user posted image Mi je pasalo ko vrag, kaj naj? Bom pa danes spet pridna na sadju in zelenjavi in oreških!! Me kar jezi, da ponavadi sadni dan pride glih na vikend ali praznik, ko smo doma in imam res čas kuhat! Pol pa kakšne dobrote kuham za mojadva, jest pa sline zraven cedim, ko ne smem nič jest- hudič frdaman no!!user posted image

Se res, a se boste danes kaj kulturno izobraževale? Baje so zastonj ogledi muzejev in galerij?

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Mel_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2006 10:11:41   
tadejaa
Jaz sem včeraj popoldan pojedla pet žlic nutele kar
iz lončkauser posted image . Sladkor mi je padel...
No, pol si pa zvečer nisem nič več privoščila.
Danes pa veselo v sadni dan user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2006 10:50:00   
muki1
Dober dan. Jaz se tolažim s kompotom.
Včeraj sem pozabila kupiti sadje, zdaj pa imam doma samo suho sadje in neka zgubana jabolka, kaj hočem iz tega - kompot, a ne?
Včeraj zvečer nisem sladice, ampak zelje. Mama je skuhala tak dobro, da se ti zrola. Pa seveda čokolade nisem preskočila.
Ob osmih sem že spala, tak da krize ni bilo. Danes jo seveda spet pričakujem, kot vedno ob sadnih dnevih. user posted image
Ampak imamo načrte se nekaj potepat, tak da mogoče se zamotim.

P.S. Če ne bo kmalu konec te zime, bom res znorela user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tadejaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2006 11:16:54   
taška30
Ku-ku!
Tako, po včerajšnjem večernem pretiravanju, sem danes ODLOČNO SADNA! Mislim, da mi ne bo težko zdržat! Matr, lažje zdržim sadni, pa še vodni dan, kot to, da za OH večerjo pojem le 1 kos torte. Pa pustimo zdaj to za nazaj in gremo odločno naprej!

Vsem lep, kulturni pozdravček! Taška

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.2.2006 13:14:36   
Erin
Dober dan, punce!
Pozabljiva kot sem, sem pozabila da je danes praznik in nimam skoraj nič (!!!) sadja doma user posted image user posted image user posted image ... Hvala bogu sem v hladilniku našla vloženo sadje alpa če  vodni dan "užgem" user posted image user posted image user posted image ... Ma ne sej bo, bom pa mojmu rekla naj od doma prinese kaj, če majo user posted image user posted image ...
V enem tednu ko imam to dieto sem že dala dol 1 kg, se pravi mi jih ostane "samo" še  7...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2006 13:31:12   
Teni_

Pozdravljene. Danes pa sadje. Ravnokar jem breskve iz kompota brez sladkorja. Doma še imam banane in kivi. Zaenkrat še ni sile. Smo se zdaj potepali, potem pa še dobimo obisk, pa verjetno ne bo problema.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.2.2006 14:11:02   
*pepelka*
Ojla odločne

Ja danes pa je spet sadje. Zdele sem ravno panano pojedla, ostali pa so imeli rižoto, meni pa so se cedile sline, ko sem jih gledala. A kaj za to, važno je le da bodo šle odvečne kile stran.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.2.2006 14:16:01   
paris
Mojima dvema sem naredila čevapčiče, pomfri in solato, seb pa kuhano zelenjavo!
Ja šit no, kdo mi je pa kriv?user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.2.2006 14:35:32   
drus013
Ojla diklince, da se še jaz javim, mi včeraj ni uspelo prit do računalnika, beležim pa -1,5 kg, pa prosi, če me dodate na seznam. 
To je torej -6 kg, je blo po vodnem dnevu že -7 pa je šla ena kilca nazaj gor.Kaj češ tak pač je. Danes pa vesel sadni dan oz. jaz imam ponavadi zelenjavnega je res dosti lažje vsaj zame, čeprav imam ful rada sadje se mi zdi da sem po sadju lačna. Psiha pač, moram nekak prelisičit možgančke.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.2.2006 16:45:31   
lelaval
Upam, da se mi po tej dieti sadje ne bo zagabilo. Mi že pri uhah ven gleda.
Ene jete na B dan jogurte, če se ne motim. A lahko jutrijšnji dan jem le jogurte? Se mi že ful luštajo.

(odgovor članu drus013)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.2.2006 17:39:22   
t_t_y
JA, jaz sem doslej že dvakrat na B dan jedla jogurt. Sam jogurt (1,3%mm). Pripravila sem si 2 po 1/2l, ampak sem pojedla samo enega. Res pa je, da se nisem držala časovnega razmika in sem jogurt popila po požirkih (vsake tolk časa).

pozdravček

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.2.2006 17:55:02   
Grascakinja
Jaz danes mešam sadje in zelenjavo. Za kosilo sem jedla blitvo s česnom in gentile solato, ker smo bili na kosilu pri mojih. Oni so seveda še ribe in krompir jedli.
Za zajtrk sem pa imela suhe marelice (mater so me pognale), za večerjo pa bo sadna solata iz ananasa, banan in jagod iz manj sladkega kompota, ker sem že doma in si ne morem blitve delat - ker je nimam.
Včeraj sem namesto sladice raje malo kruha in posebne, ker se mi ni luštalo prav nič sladkega, pa še doma nisem imela nič razen čokolade iz Rustike z 80% kakava. No to sem si potem malček privoščila (2 rebri). Pomoje ni panike, ker so v torticah in podobnem, kar nam je na OH dan dovoljeno, tudi beljakovine in škrobi in maščobe in vse mogoče packarije, kot v kruhu in posebni.
Je pa res, odkar je Seven povedala o teh visokokoncentriranih kakavovih čokoladah, me sploh več ne premamiš z milko, ker se mi zdi sama mast pa mleko. To z 80% kakava pa lahko 1 košček počasi ližeš pol ure in fuuul je dobra, res ima okus.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.2.2006 18:36:28   
Anonimen
Jaz sem do zdaj pojedla suhe marelice, malo mandeljnov, zelenjavno juho (kremno, iz cvetače in korenja) in radič. S temi oreški in suhim sadjem se čisto fino da zdržat. Samo ob svežem sadju pa ne bi zdržala.

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.2.2006 18:41:34   
tiktak
Jaz sem danes tudi pridna. Pojedla pa sem do sedaj: 1 žlico sezamovih semen, nekaj mandljev, juice iz 3 pomaranč, 2 hruški, 1 frutek, malo indijskih oreškov in jabolko. Bom pa še pol banane (saj bi celo, pa je nimam), pa verjetno še kivi, ker grem danes še na fitnes. Se mi ne ljubi, ampak grem, ker sem odločna.

Danes smo šli na izlet v Piran, smo šli jest in pazi zdaj to: za Elo smo naročili blitvo s krompirjem ( nič začinjeno, seveda), jaz pa sem pojedla njen frutek, ker nisem imela nobenega svežega sadja pri roki. Narobe svet.user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 19
8.2.2006 18:52:35   
tejčica
Jaz sem s hrano za danes že zaključila. Pojedla sem 2 kivija, 4 mandarine, 2 banani, 2 jabolka, za večerjo pa sem rabla nekaj bolj konkretnega in sem jedla kislo zelje. Sem tako prijetno sita, da bi kar zalegla. Pa je treba še otroka skopat, nahranit...

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.2.2006 18:54:49   
Mel_A
Ojla, punce. Jaz danes bla pridna, dopoldan na sadju, popoldan še malo sadja, zdaj za večerjo sem si pa skuhala mineštrco iz brokolija, svetače in špinače z eno zelenjavno kocko. Pa malo pečenih bučk iz mikrovalovke zraven. Zdaj sem pa tolk sita, da je želodček prav zadovoljen in "prede".
Za jutri imam segedin z mesom (oz. obratno). Zvečer pa grem na eno predstavitev loncev in kozic, tak da bom tam probala kaj mesnega sunit. Pa malo zelenjave, itak.
Upam, da bojo imeli tole na razpolago, da mi ne bo treba grešit.
Jaz tud lažje zdržim sadni dan, če jem tud zelenjavo. Ker jo lahko narediš "na toplo". Sicer se tud sadje da, ma mi zelenjava nekak bolj sede.

Neposredna povezava do sporočila: 21
8.2.2006 19:24:46   
Anonimen
Joj babe... user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem pa včeraj pozabila pojest malo jedilne čokolade in možno, da je blo ravno to krivo, da sem prej mela takoooo hudo drisko, kot takrat, ko sem salmonelo fasala. user posted image  Poleg driske (več kot pol ure sem bla skupaj na WCju) sem mela grozne krče, slabo mi je blo (v rokah sem držala pripravljeno vedro), kr tresla sem se, bela sem bla pa kot stena s črnimi podočnjaki. user posted image
Nikol več ne pozabim jest čokolade!!!!
Sicer pa vztrajam na sadju in kile so se spet malo premaknile. user posted image  
Komaj čakam jutri, kaj bom jedla še ne vem, ampak ciljam kr na pohan sirček!!!! user posted image

(odgovor članu Mel_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
8.2.2006 19:35:45   
Anonimen
ha, ha... mene pa dieta mal zajebava..

včeraj zjutraj sem imela 62 kg..

danes sem jedla: Z: čokoladni krof
                           K: matevž, zelje in hrenovke
                           V: marelični navihanček in kapučino..

torej, čist izven tistega, kar naj bi jedla..

se vagam mal prejle- se pravi zvečer in imam 61 kg...

kaj user posted image  naj si mislim?!?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
8.2.2006 20:15:12   
Grascakinja
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

ha, ha... mene pa dieta mal zajebava..

včeraj zjutraj sem imela 62 kg..

danes sem jedla: Z: čokoladni krof
                          K: matevž, zelje in hrenovke
                          V: marelični navihanček in kapučino..

torej, čist izven tistega, kar naj bi jedla..

se vagam mal prejle- se pravi zvečer in imam 61 kg...

kaj user posted image  naj si mislim?!?

da več ko grešiš, bolj boš suha user posted image  - ko bi vsaj držalo.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.2.2006 20:28:54   
lelaval
Hothien, jaz sem do zdaj samo 2x jedla čokolado po sladici, pa nisem imelatežav. Enostavno pozabim nanjo. (se vidi, da nisem ljubitelj čokolade). user posted image  Sem pa včeraj namesto čokolade jedla rafaelo in rum-kokos bombone. Mi bolj pašejo, kot pa jedilna čokolada. user posted image  Pa kalorij imajo tudi znantno več. user posted image

Biba12 - ti pa ga  biksaš. user posted image  Mi v torek posodiš svojo vago? user posted image

Sem za jutri razmišljala o jogurtih, pa mi je ena naredila lušte s segedinom, pa ne vem, če si ga ne bom naredila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?