Mel_A
|
Živjo, danes jaz odpiram novo temo. Ne vprašat, kaj še delam tule ob tej uri... Sem eno uro zdej porabla, da sem prebrala, kajs ste vse napisale včeraj. Se mi zdi, da je končno ratalo malo več postov kor ponavadi. No, danes sadje, zelenjava, klorofil, vitamini,... pa malo maščobic v obliki oreškov in sladkorjev v obliki suhega sadja. Sem pogruntala, da nas je kar dost zapšretiravalo z večerjo, jaz sem še zdaj sita. Sem uničila en krof, par flancatov, en lumpijev puding in še par mandljev oblitih s črno čokolado. Mislim, da sem jaz rekorderka v papanju sladkiš nocoj. Ne bom več tako delala, mi bo pa to danes pomagalo prebrodit sadni dan. Ni mi ratalo še javit minusa, pa sem vidla, da je t_t_y že naredila tabelco. Prosim, če me lahko dopišeš. Ta teden samo -0,4, skupaj torej -4,9kg (je blo pa po vodnem že -5,5). Ja no, odlično, kaj naj rečem. Sem pričakovala, da sploh ne bo minusa (in sem se bala, da bo kak plus!!!), pa ne zato, ker bi grešila (ker res nisem), pač pa sem imela tak občutek. Sem full napihnjena in se počutim prav ogabno. Pred pol ure, pa sem prišla do dna temu počutju. Je pršla . Ok, itak mi ponavadi v tistem času kaže kake 0,5kg več...