Anonimen
|
Nadevana jabolka z orehi??? A lahko katera pove za recept? Jaz bi tudi to jedla... Sadnega dne se res veselim, sploh večera, ker potem stopim na tehtnico in kaže manj... Sicer meni gredo kile hitro dol, ampak to zato, ker jim imam res ogromno za izgubit. Skrita želja je okoli 30 kg, da bi prišla na težo 60, ampak ker vem, da to ni realno, sem rekla, da zdaj 15, pa potem čez pol leta še enkrat 15. To je moj plan. Joj, samo da bi ga dosegla - ker tako močno voljo, kot jo imam zdaj, še nisem imela za hujšanje nikoli!!! Ko pa se preselim, pa mi bo moj kupil orbitrek, je rekel, da me bo gnal gor in da bo vsak dan kontroliral, če sem res naredila vsaj 15 minut... Hahaha, dober je tale moj... Nikoli mu ni bilo pomembna moja postava in vsakič me je pri vseh dietah držal nazaj ter mi govoril, da ne rabim hujšat, naj ne norim, zdaj pa, ko ve, kako se počutim v svojem telesu (ko sem ženska in pol, pa še malo zraven!!! ), pa me res spodbuja. A še katera hodi na aerobiko zraven? Jaz obiskujem enkrat tedensko pilates, pa moram reči, da skoraj crknem zraven, tako me mišice bolijo... Kako zgleda aerobika na sadni dan - ste kaj bolj crknjene in brez moči?
|