Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ODLOČNE - 82. dan - Vitaminčki 25.3.2006 7:36:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Najpreju bom počasi spila potem pa grem na en pohod. Hodli bomo sicer par uric, vendar bolj na izi.... Popldan pa zalaufam moje stojalo za prah in akcija!!! Orbitrek bo moj spovednik, da se znebim grehov!
|
|
|
|
RE: ODLOČNE - 82. dan - Vitaminčki 25.3.2006 7:38:51
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem že budna. Sem si za zajtrk stisnila pomarančo. Danes itak nimamo velike izbire - sadje. Spijem še kavico, potem pa grem dokončat torto. Biskvit sem že včeraj spekla, naredim še kremo, otroka pa 'skupaj spocata'. Bom verjetno zvečer grešila.
|
|
RE: ODLOČNE - 82. dan - Vitaminčki 25.3.2006 8:00:58
|
|
|
|
dulcinea
|
B R A V O !!! Za vse tiste, ki se matrate že 82 dni. Še en teden, pa bo vsega konec a ne? Dobre ste... Če bi mi katera napisala, koliko vas je začelo z dieto pa kolk jih bo končalo... bi lepo prosila. Pa kolk ste dale dol... Katera je dala največ? Katera najmanj... LP, D
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: ODLOČNE - 82. dan - Vitaminčki 25.3.2006 8:20:00
|
|
|
|
t_t_y
|
Hoj, začel nas je 67, no, tukaj štejem čist vse, tud tiste, ki so se kasneje pridružile, kolk nas bo končalo in s kakim rezultatom boš pa videla čez en teden v statistiki. lp
|
|
|
|
RE: ODLOČNE - 82. dan - Vitaminčki 25.3.2006 8:41:53
|
|
|
|
*pepelka*
|
Jabolko in kavica sta že pospravljeni, sedaj pa bo potrebno pripraviti še kakšno sadje
|
|
|
|
RE: ODLOČNE - 82. dan - Vitaminčki 25.3.2006 9:45:43
|
|
|
|
mala maja
|
hojla suhice evo še sem živa bol tko za tko...... SAdje fuj, sem včerej tolk grešila s viki kremo da me je kar sram, seveda danes bo pa kriza ker bo na jedilniku sam sadje. mene je že čist vse minil že par tednov nazaj pa še kar vstrajam, sem mislna da ne bom zdržala. ta teden bom pa še zdržala, čeprav kile kar nekako stojijo-mam preveč grehov al pa se pozna ker sem začela delat in pol se ob štirih nabutam prej sem pa jedla okoli 12h kosilo. punce pridne bodite zdej grem pa na pa začet morm kuhat za moje bi kar kaj kuhala k ne maram
|
|
|
|
RE: ODLOČNE - 82. dan - Vitaminčki 25.3.2006 13:05:07
|
|
|
|
lelaval
|
Dulcinea, zagotovo bom jaz tista, ki je najmanj 'dol spravila'. Saj res, da nisem niti namena imela dosti shujšat, pa vseeno. 3 dni že samo grešim, da bo še tisto, ki je šlo dol, šlo nazaj.
|
|
RE: ODLOČNE - 82. dan - Vitaminčki 25.3.2006 19:45:01
|
|
|
|
al1*
|
Helo! Danes sem bila zelo pridna. Jabolka, banane, mango in jagode. In seveda krožnik zelenjavne juhice. Pa še migala sem precej, ker je bil tak lep dan in smo bili skoz zunaj.
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.