taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Najprej sem pojedla malo sira, kar je bilo čisto vredu, potem pa sem prav noro začela iskati nekaj sladkega. Evo, jaz sem imela isto zvečer napad požrešnosti, s tem, da sem namesto sladkega raje pojedla še pol Lukata (ob 22-ih). Slabo mi je bilo za znoret, danes me pa glava boli, po moje od več kot pol kile sira včeraj. Debeluška, no, no, takole pa ne bo šlo. Ne moreš ga sračkat že prvi dan. Saj je res, da nobena ni brez greha, ampka ne smeš pa že takoj v štartu začeti fušati. Veš, tudi jaz sem imela vedno (še zdaj) krize prav zvečer, ker sem že od pred diete bila navajena zvečer hoditi v omaro po sladko. Čez dan, no problem, zvečer bi pa požrla vse kar je bilo v omari. Par trikov: pojdi si umit zobe (svež okus v ustih po zobni pasti malo ublaži lakoto), začni gledat kaj zanimivega na TV, začni se ukvarjati s svojim dedcom (pogovor, sex...), pojej jabolko (bolš jabolko ob 23-ih kot cela čokolada), napij se tekočine...Največja kriza je prve dni, smo ti lepo povedale, ko to preguraš, bo lažje, boš videla. Samo ne zavozi vsega zdajle, no, odločila si se, me te spodbujamo, a ni škoda? Vsem nam je bilo hudo in vse smo šle čez to, boš pa ja tudi ti! Držim pesti! K: repa+matevž V: isto, če bo ostalo, če ne pa endivija s krompirjem Lp, Taška
|