taška30
|
Hojla! Včeraj sem lepo preživela sadni dan samo s sadjem, brez krize, pač pa še z enim jabolkom ob 21-ih. Nič zato! Danes sir+zelenjava+solata. Maja0505, zakaj si obupala? Zaradi dveh dni pa res še ni nič izgubljeno. A veš, da imam občutek, da bi bilo lažje, če bi se mogoče priključila naši skupini. Kolikor vem, vas je Tutk zelo malo, praktično se sama javljaš (redno) in nimaš tiste podpore, ki jo imamo me 'odločne'. Tukaj pojamramo, ko je hudo, ko smo grešile, se okregamo, se potolažimo, ko vidimo, da so tudi druge grešile itd... Vsaj javljaj se k nam, čeprav nisi na istih dnevih, verjemi, da te bomo kljub temu spodbujale, a ne punce? Sicer pa je normalno, da se pri enemu mesecu kile ustavijo. In ravno takrat je najbolj pomembno, da ne odnehaš. Meni so stale praktično (pol kile gor/dol)en mesec, zdaj se je pa spet začelo premikati navzdol. Res, verjemi, zdajle je kriza, ampak tudi ta bo mimo. Meni je tako hudo za vsako, ki odneha na sredini, ker se mi zdi ful škoda, da je stran vrgla en mesec truda. Ne se dat, no. Lp, Taška
|