hanita
|
[ Kar pa se tiče vage - sem upala, da bova danes prijateljici, pa .... v soboto sem se vagala in sem imlea 53,8 kg - super, pa je šlo 1,2 kg dol, danes pa sem mislila, da sem verjetno še pol kile šla dol, a glej ga zlomka vaga noče pokazat manj kot 55 kg. Pa, če se stokrat vagam, teža je ista. A so mi res tiste tortilije v soboto prinesle celo kilo zraven? Pač ostajam na isti teži, kot prejšnji teden. Sem odločna, a vidim, da to nikamor dol ne pelje. [/quote] Ojla, leleval, jaz te spremljam, ker sem radovedna,če ti teža kaj pada, a vidim, da ti ne gre ravno najboljše. Jaz zdej en teden delam uno dieto z mesom in jajci, staro že ko greh, sej mi je ful zanič,ker mesa ne maram, a je šlo dol eno kilo in trdno stoji na 54, tako, da vsaj to. Zdej bo verjetno ene 14 dni na 54, pol upajmo, da bo šlo še kaj. No, ti pa kar bodi odločna, a vidim, da tudi tebi morala pada. Ne vztrajaj, če ne bo šlo nikamor, kljub nasvetom drugih hujšaric, vse pač nismo enake! Ene so pa res srečnice, 10 kil v 1,5 mesecu, to je res podvig.
|