|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ODLOČNE, 58. dan - VODAAAAAAAA
1.3.2006 6:44:27   
Anonimen
2. vodni dan. Za zajtrk kozarec vode, za kosilo čaj, večerja čaj ali voda.
Včerajšnji dan brez greha, brez skušnjav. Kilogrami so se malo premaknili (končno user posted image ), danes pa dan za pokoro! Da se rešimo vseh grehov za nazaj.
Moj je bil v soboto - dva in pol krofa, ter v ponedeljek sem na pizzo prešvercala malo lahkega sira. user posted image
Danes pa sem odločena, da zdržim samo na vodi.
Je katera z mano? Smo odločne? user posted image  user posted image  user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ODLOČNE, 58. dan - VODAAAAAAAA
1.3.2006 6:48:17   
CUKRČEK
Držte se, punceuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2006 7:32:45   
tejčica
Punce, danes žejne prav gotovo ne bomo.user posted image  O lakoti pa raje ne bom razpravljala.

Mamo da zdržimo!

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2006 8:06:38   
lelaval
Hothien - se ti pridružujem - pri vodi namreč. user posted image
Pravkar pa pijem kavo (brez vsega) in mi gre komaj dol. user posted image
Včerajšnji dan sem tudi jaz preživela brez greha, zato verjamem, da bom tudi današnjega. user posted image  So sobotni krofi povzročili poskok teže user posted image  (zato pa sem se jim včeraj z lahkoto uprla user posted image )

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2006 8:19:21   
al1*
Jaz sem se pa včeraj nažrla krofov! Danes pa imam za razliko od vas sadje. Jutri pa dalje z vami. Dobro, da je bilo tehtanje včeraj in ne danes, ker imam danes pol kile več.

Držite se!

lp

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2006 8:22:14   
Teni_

Joj, spet voda. Bljak. Na srečo imam dopoldan polno opravkov, tako, da do 14. ure ne bo problem. Potem pa se bom že nekako zvlekla skozi dan. Držite pesti, ker nimam ravno velike volje.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2006 8:23:22   
teja dbv
Živjo!

Še sem z vami. Danes pa pravi post na pepelnično sredo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2006 8:29:25   
Anonimen
Mmmmm, meni pa zdajle tale mrzla voda prav paše. Zaenkrat.user posted image
Kriza bo popoldne in zvečer.

(odgovor članu teja dbv)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2006 8:41:28   
Anonimen
Joj, jaz pa ne vem, če bom zdržala. Me že od včeraj daje!

KJE JE TISTA, KI JE ZADNJIČ NAPISALA, DA STAVI, DA BODO ZDRŽALE SAMO TRI?
Naj napiše še enkrat in doda, da vmes ni mene.
Potem bom zagotovo zdržala. user posted image

Teža stoji, kar mi je všeč, sem po rojstnem dnevu pričakovala kak hud porast, pa zgleda, da ni bilo tako hudo. Se bo pa po vodnem, upam, premaknilo kaj dol.

Danes sem si poleg vode in čajev na 100 načinov pripravila tudi vodo z okusom, sem izbrala tako, ki ima samo nekaj kcal na dl.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2006 9:21:29   
taška30
Jebuser posted image  ta vodni dan. Zbudila sem se z glavobolom in slabostjo v želodcu. Ne vem kako bo tole šlo danes, ker se počutim user posted image . Grem kuhat čaj, pa kavo z mlekom bom spila pa pika. Če bi brez mleka, grem pa res lahko direkt bruhat.

Drž'te se, punce moje odločne!

Lp, Taška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2006 9:44:31   
Mel_A
Selena, nisem bla jaz, ampak če ti kaj pomaga pri motivaciji, ti lahko tud jaz rečem, da TI pa že ne boš zdržala sam na vodi danes. Mogoče bodo (bomo) ene druge tri, ma ti pa prav gotovo ne... Ker si se zdej mal razvadla, ker si imela rojstni dan in to, tako da tebi bo pa sloh najtežje...

No, je imelo kaj efekta? Upam da ja, vsaj malo. Boš povedala zvečer. user posted image

Taška, sej vem da je že mimo, ampak ti vseeno želim vse najlepše ob minulem rojstnem dnevu! Pa še to ti moram povedat, da je tisti "tvoj" sladoled  res  mega in je vreden vsakega tolarja!  Mi je še ostal, zato ne smem niti skrinje odpirat, ker bom mogla potem posesat stanovanje, ker bom sline puščala na tleh user posted image Je pa res dober, to morate probat punce, posebno tiste čokoladomanke.

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.3.2006 10:13:05   
lelaval
Sem se morala zvagat (da vidim, koliko mi bo šlo dol po vodnem dnevu). In sem bila presenečena - kaže manj, kot prejšnji teden user posted image  Končno težo (upam, da bo šlo še majčkeno dol), pa zveste v torek. user posted image
Tako, da sem že odplaknila sobotne pustne grehe. user posted image

Skutica, mislim, da si bila ti prejšnjikrat tista, ki si napovedovala, da bomo le tri uspele zdržat na vodni dan (pa nas je več user posted image ) . Katere bomo danes res odločne? user posted image   user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Mel_A)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.3.2006 10:38:18   
rikica
Alo!Včerajšnji dan je minil brez greha.Danes pa tudi ni vrag,da ne bi zdržala.In tudi vse ostale boste!!!Edino Selena,ti pa res ne boš zdržalauser posted image user posted image .
Sem pa ugotovila,da me vedno na sadni dan tako zebe.Še od včeraj se nisem segrela,tako da se bom danes z čajčki grela.Jaz bom tudi danes šla malo naokrog,da ne bom mislila na hrano.
Pridne bodite punce!!Saj bo hitro minil današnji dan,jutri pa bomo lahko spet meseka,ribe,sir...jedle,njamiiiii...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.3.2006 12:13:31   
t_t_y
Ojla, ja tud mene zanima kolk vas oz. nas bo zdržalo vodni dan.

No, bomo vidle zvečer...

pozdravček

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.3.2006 14:36:06   
ANDREJA*
lahko nam odločenim, ki smo že do zdaj zdržale..................BRAVO meuser posted image user posted image no še malo pa bo sonce začelo zahajati.....pol pa samo hitro spat!!

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.3.2006 15:48:46   
tejčica
Mene pa lakota daje ampak BOM zdržala. Me pa tako zebe, da pijem samo topel čaj in se že skoraj utapljam.

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.3.2006 19:19:12   
Anonimen
Laaaaaaaaaaaaaaaaaačnaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A ve niste nič? user posted image
Punce, mal spodbude, no! Sej nom šla jest, sam lačna sem pa ful. Cel dan je blo OK; zdele je pa kriza, pa še moj pride, mu morm večerjo naredit. user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.3.2006 19:40:36   
Anonimen
KDOOOOOOOOOOOO ne bo zdržal? user posted image  user posted image

Je šlo, sem zdržala, ampak res z muko, veliko muko! Mislim pa, da se tretjega vodnega dneva ne bom več šla. Danes je edini dan v obeh mesecih, ko razmišljam o hrani ves dan, sline se mi cedijo, počutim se za 1 dr., zebe me kot psa in glava me boli.
Ne, tega mi res ni treba, raje za en mesec podaljšam vse skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
1.3.2006 19:43:55   
Anonimen
Jza pa izstopam iz tega vlaka in vstopam na Montignacovega. Sicer bo še kratka postaja vmes, da vse v miru naštudiram, ta čas bom ... kaj pa vem kaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
1.3.2006 19:59:29   
*pepelka*
Mislim, da mi je uspelo. user posted image user posted image Res je bilo malce krize, vendar pa ni bilo prehudo. Jutri bo nov dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.3.2006 20:04:36   
Teni_

Ja, jaz tudi malo lačna. Ni prevelike sile, se mi pa lušta kaj konkretnega. Bo že, saj grem kmalu spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.3.2006 20:07:00   
tiktak
Jaz tud mislim, da mi je uspelo.user posted image  Zdajle se moj zraven mene masti s pico, jaz pa požiram sline. Mi je pa danes mimogrede minil dan, ker sem bila v šopingu. Sem dobila motivacijo za danes in še za naprej.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.3.2006 20:52:40   
Mel_A
Ja, mi je uspelo!!! Sicer sem eno kavico brez vsega ruknila, pa ene pol deci 100% jabolčnika (ko smo bli lih na obisku), pa mislim, da to ni tko velik hud greh. Drgač pa sploh ni blo panike, nič lakote, za jutri pa sem že kupla kosilo - čevape in ajvar. Mljac mljac, komi čakam!

Selena, očitno smo ble v ugotavljanju, da ti ne bo ratalo uspešne. Lepo, sem vesela. Ostalim pa tud user posted image user posted image user posted image , ker ste ble tok pridne! Pa se jutri slišimo. Me pa full zebe, zato grem kar spat. Lahko noč!

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.3.2006 21:21:00   
tejčica
Tudi mene je danes kar pošteno matralo. Ampak pomembno je, da nam je uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam da bo jutro in si privoščim belo kavo. user posted image

(odgovor članu Mel_A)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.3.2006 21:24:41   
tejčica
Splišni, jaz sem razmišljala, da bi šla na Montignaca ko končam to dieto. Na ta način bi vzdrževala težo. Veliko uspeha!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?