Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 7:45:08
|
|
|
|
golob
|
Čestitam Po kaki dieti pa to hujšate? lp
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 8:09:40
|
|
|
|
al1*
|
Tudi jaz včeraj brez greha. Za danes se odločam med rižoto z zelenjavo ali sojinimi polpeti in pomfrijem. Jutri za večerjo pa že vem kaj bom - torto na sestrinem rojstnem dnevu.
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 8:56:30
|
|
|
|
teja dbv
|
Včeraj sem pa grešila ... mi so zvečer zadišali špageti s tuno, ki so jih jedli moji ... posledice na tehtnici. Upam, da bom danes bolj pridna. V načrtu imam krompir v pečici. Lep in uspešen dan vam želim!
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 9:17:03
|
|
|
|
paris
|
Dobro jutro! Danes bom jedla krompir- ga že pogešam. Zraven pa seveda zelenjava in solata. Jutri pa OH! To mi deli, obožujem OH dneve, sploh pa na nedeljo! Golob, hujšamo po 90- dnevni ločevalni dieti. Smo odločne in uspešne!
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 9:36:35
|
|
|
|
Teni_
|
Hujšamo po 90 dnevni ločevalni dieti. Jaz še danes ne vem kaj bom jedla, bo pa 100% po pravilih.
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 10:42:02
|
|
|
|
*pepelka*
|
No jaz pa ravno kuham kislo repo s krompirjem in bo tako za vse pripravljeno kosilo.
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 10:55:36
|
|
|
|
tinadvojčica
|
Tudi jaz včeraj brez greha danes za kosilo pa prebranac.Komaj čakam.Glede na to da nič ne grešim upam da bo vaga v torek pokazala kaj lepega.Ja pa tudi jutrišnji dan komaj čakam.MNjami!!!
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 11:39:41
|
|
|
|
t_t_y
|
Ja, jaz pa moram priznat, da sem včeraj ...............grešila. Sem kar nekam manj odločna zadnje čase...no, se bom popravila. pozdravček
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 12:15:13
|
|
|
|
lelaval
|
Golob, po 90D dieti hujšamo. Več najdeš tukaj http://mojplanet.com/dieta/
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 12:26:14
|
|
|
|
Pia67
|
Dopoldan sem prešpricala (končno frizer, ki me je očedil), kosilo: krompir+špinača, večerjapa bo zelenjava in nekaj pečenega krompirja. Jutri pa imam v mislih lazanje s špinačnim nadevom. Kile zaenkrat stojijo, PMS še vedno deluje, upam, da bo v ponedeljek konec more. Lep vikend, Damjana
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 18:01:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda sem še vedno zraven in tudi brez greha. Samo časa nimam, da bi pisala.
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 68. DAN - škrob 11.3.2006 18:58:43
|
|
|
|
Teni_
|
Da javim, kaj sem danes jedla. z kosilo je bil restan krompir, za večero pa riž z zelenjavo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?