|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OBUPANA!
21.3.2008 11:27:45   
Anonimen
Punce ali je možno, da so mi pred 2 dnevi 3 je testi pokazali rahlo črtico, danes pa je skoraj ni več- kaj to pomeni, da nisem več user posted image .Ampak znakov nosečniških sploh nimam.... Moti me ker najprej dva BC sta pokazala pa še CB je pokazal rahlo navpično, DANES PO DVEH DNEH, KO NAJ BI BILO PA ŽE ORNK PA ZELO ZELO RAHLA ČRTICA NA bc , RES PA DA NI BIL JUTRANJI URIN AMPAK PO 0,5 L POPITI VODI.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OBUPANA!
21.3.2008 11:29:33   
Naty*
Možno je vse...ampak preden se preveč zasekiraš, kupi še en test, ker si ga mogoče narobe nardila, al pa je bil pokvarjen. Tud to se zgodi. Še najbolj boš pa sigurna, če greš v laboratorij in rečeš, da ti naredijo test nosečnosti. Stane okrog 3 EUR in je najbolj zihr.

Pa veliko sreče!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2008 11:30:41   
gajka
Mogoče imaš še prenizko vrednost nosečniškega hormona. Počakaj nekaj dni in še enkrat naredi test. Pa vso srečo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2008 11:38:05   
Anonimen
a pa mi v laboratoriju takoj pobejo to,....
Lahko grem tudi popoldne ali ne?

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2008 11:55:21   
MamiBom
lahko greš kadarkoli, test dobiš v nekaj minutah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2008 12:02:15   
Naty*
Ja kadarkoli brez napotnice ali česa drugega...greš tja, lulaš, počakaš in je user posted image ... Pa sporoči prosim, ko boš vedela user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2008 14:08:06   
Anonimen
Punce sem šla na krvni test in čakam na rezultate,tako da jih pokličem okoli 3-eh.Vam sporočim.
Držite pesti!

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2008 14:09:25   
Pikica5
Držim pesti zate anonimna, da si srečka user posted image  in da kmalu dobiš svojo pikico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2008 14:39:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce sem šla na krvni test in čakam na rezultate,tako da jih pokličem okoli 3-eh.Vam sporočim.
Držite pesti!
user posted image user posted image user posted image navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2008 14:56:50   
Anonimen
sem zvedela in mi tudi oni ne morejo potrditi.imam 27,96, kar je malo malo, tko da lahko da je čisti začetek še

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2008 15:01:11   
Anonimen
držim pesti, da bo kmalu kaj večuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2008 15:21:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sem zvedela in mi tudi oni ne morejo potrditi.imam 27,96, kar je malo malo, tko da lahko da je čisti začetek še
upam,da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image čez par dni bo vse jasno.navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2008 15:30:26   
pike
Anonimna kateri dan v ciklusu pa si oziroma po O?
Jaz ti držim pesti, da boš resuser posted image in za vse nas ostale en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2008 15:38:35   
Oaza
Držim pesti, da je user posted image  na poti!! user posted image  user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2008 15:57:26   
Naty*
Tud js držim pesti da bo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2008 19:44:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.3.2008 20:13:09   
uršika***
Upamo skupaj s tabo še od mene veliko pikpok za srečo!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?