|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OBROKI
6.10.2005 13:19:19   
tris
Zanima me koliko obrokov imajo vaši dojenčki???
Naš mali ima 5 mesecev in ima še vedno od 6 do 7 obrokov ker papa tudi ponoči.
Jemo pa tudi gosto hrano že in še nekaj bi dodala ne spimo skoraj ničuser posted image in ne vem kaj je za en hudič??? Zobki???user posted image user posted image
Hvala za vaše informacije in kaj naj rečem lep dan !

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OBROKI
6.10.2005 13:24:22   
Mina1
Kar naj papa, kolikor mu pač paše. Je pa res, da bi bilo fino začeti s počasnim ukinjanjem hrane čez noč. Ponudi mu recimo le čaj.

Kar se tiče spanja, naj ti povem, da pri prvem nisem spala 2 leti in pol, sedaj pri drugem, ki je star 7 mesecev se zgodba ponavlja. Joka in joka in kar naprej mu je treba dajati čaj in dudiko. In potem sem že tako zelo utrujena, da ga vzameva k sebi na sredino, ker drugače res ne gre.

Enostavno več ne morem non-stop vstajati. Jaz nevem, kako enim spančkajo otročki non stop od npr. 20:00 do 8:00 zjutraj, brez da bi se zbudiliuser posted image .

Jaz vedno pravim, da imamo najlepša otročka na svetu, pa zato tako zelo zahtevna in takouser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu tris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2005 13:29:34   
fricka
Mi imamo tud pet mesecev. Jemo pet obrokov, dopoldne sadni, za kosilo zelenjava, zvečer riževa kašica. Drugače pa se nekaj dojiva, malo dodajava. Spiva pa že cel mesec celo noč! Pa še čez dan 2 x po pol ure do eno uro. Mogoče premalo poje? Jaz jo kar malo posilim zvečer z kašo in še s flaško.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 10:11:30   
tris
Hvala obema za odgovore!

Lep dan!user posted image

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2005 17:37:55   
m@j@
Mi imamo tudi pet mesecev, jemo štirikrat na dan in sicer v glavnem mleko, razen zvečer dam v mleko še rižek.

Spimo pa od osmih do sedmih, pol osmih, s tem, da se zbudi ob 00.00, 1.00, 2.00, 3.00,.... vsakič za dudo ali malo čaja.HUUUUUUUUUDO!

lp,

(odgovor članu tris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?