|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OBMP
22.11.2004 20:16:59   
buškica
Sedim pri računalniku in premišljujem kaj napisati, saj me zanima toliko stvari. Že nekaj časa prebiram na forumu vaše debate, pa do danes nisem zbrala poguma da se javim tudi sama.

Z bodočim možem sva se odločila za dojenčka ampak že v štartu sva vedela da drugače kot z umetno oploditvijo ne bo šlo. Jaz sem zdrava on pa ne.

Povejte mi kakšem je postopek , ker se mi tudi sanja ne. V sredo 24.11.2004 imam prvi pregled pri dr. Drobniču. Ampak rada bi vedela malo prej kako to gre.
P.S. Tako si želim otročička da kakšen dan prav boli ko vidim mamice z vozički.
Upam da mi lahko vsaj malo pomagate, da bom vsaj malo pripravljena na sredo..

Aja, mi katera razloži pomene teh smajlijev?! Nočem jih uporabljati da ne bom kakšne butaste ven vrgla.

hvala
veliko sreče vsem bodočim nosečkam in čestitke vsem nosečkam:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OBMP
22.11.2004 20:26:49   
naja78
ojla.dobrodošla.:bravo:
smajliji oz slikice lahko uporabišza določene besede.npr.::grrr:-pomeni da si jezna,:nosecka:-namesto besede nosečka.itd,...saj bo šlo.

ja dr.Drobnič dela na gin. kliniki v LJ.,tudi moj mora it k njemu na pregled,se pa ukvarja s takimi zadevami.

pomoje boš imela gin.pregled kot doslej,vzami sabo vse izvide,pregledal bo tudi tvojega možeka.če spermo nima kvalitetno ali skoraj nič naredijo koncentrat v lab. in potem tebi ubrizgajo not,...te oplodijo-inseminacija,samo ne vem če pri vama pride to v upoštev.je pa baje samo 10% možnosti,da rata.torej to je zgolj poizkus.no jaz sem tako prebrala kot so mi punce povedale.jaz moram čakat š do marca,pol pa naprej,ker do zdaj nič.
ne skrbi umetna oplodiev dela čudeže.saj pomoje.
upam da sem ti pomagala.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OBMP
22.11.2004 20:35:56   
buškica
Hvala za dobrodošlico!

Pri nama je problem ker moj nima živih semenčič, zaradi kemoterapije(rak). Tako da bova po vsej verjetnosti morala izbrati še darovalca semenčič. Upam da to ne zavleče postopka ker si srčno želim otročička.:duda:
V zadnji fazi sm pripravljena tudi na posvojitev.

čao

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OBMP
22.11.2004 20:40:44   
tinkamiška
Buškica, upam, da bosta hitro prišla do:duda:! Veliko sreče:angel:!

Tinka

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OBMP
22.11.2004 20:43:30   
cmokec
Tudi jest te lepo pozdravljam, in držim pestke, da boš čimprej v 9nebesa.

cmokec

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OBMP
22.11.2004 20:47:59   
buškica
Hvala tinka!

Tudi jaz upam da bom kmalu:nosecka:, kajti potem bom izpolnila mojo največjo željo.
koliko pa jih vsadijo pri umetni oploditvi prvič?
sorry ker toliko sprašujem

čao

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   OBMP
22.11.2004 20:51:49   
buškica
hvala za pozdravčke tudi tebi cmokec

Čao buškica

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   OBMP
22.11.2004 20:53:42   
Anitka
:rozica::rozica::rozica:Pozdravljena draga BUŠKICA!:rozica::rozica::rozica:

Želim vama, da kmalu postaneta ponosna starša vsaj eni :duda: ali pa morda tudi :duda::duda:

Pa srečno in obrodošla med nami!

Anitka:metulj:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   OBMP
22.11.2004 20:55:19   
cmokec
Ne vem, ne kako to gre, ne kaj naredijo. Ti ne znam povedat. Bom samo pestke držala, pa ti kaj lepega napisala, pa s tabo držala in ti enga :angel: poslala.

Naj vaju čuva in prinese najlepše :darilo: na svetu.

cmokec

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   OBMP
22.11.2004 20:56:46   
buškica
hvala za dobrodošlico!

Upam da napovedi vedeževalke in mojega bioenergetika držita in da bosta kar :duda::duda:na svet privekala.
držte pestke da se uresničijo.

buškica

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   OBMP
22.11.2004 20:58:00   
Anitka
No potem bom pa še bolj držala pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se vedeževalka in bioenergetik ne motita. A si bila osebno pri vedeževalki ali si jo klicala?

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   OBMP
22.11.2004 21:03:28   
buškica
ah to ti je štorija!
najprej sva se po telefonu naročila, nakar sva se osebo pri njej oglasila. Jaz sem mislila da bova v pol ure fraj , ja kar misli si, štiri ure sva bila pri njej.Šloga iz kave, in njen prvi stavek je bil a kej načrtujeta. Kar se mi je na dnu skodelice najprej pojavila oblika otrooka, ampak ne enega kar dva sta bila. Šok na šok. Do sedaj pa je to že pol leta nazaj se mi je 3/4 stvari že uresničilo. Držim pesti da se tudi napovedi glede :duda::duda:uresničijo.
potem pa sem v zadnjem mesecu ali dveh še pri bioenergetiku spraševala pa je ponovil napoved vedeževalke.

buškica

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   OBMP
22.11.2004 21:42:26   
cmokec
Pol je pa že vse zmenjeno :)-:)-:)-

cmokec

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   OBMP
22.11.2004 21:44:18   
buškica
Ja upam da je un tm gor kakšno lepo zame reku.
Buškica

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   OBMP
22.11.2004 21:56:45   
rea
buškica,

tudi jaz držim pesti zate:metulj::metulj::metulj:!!!

Tejka

Nočko vsem, jaz že toooook :zaspan::zaspan:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   OBMP
22.11.2004 22:02:09   
buškica
hvala in lahko nočko
buškica

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   OBMP
23.11.2004 7:22:39   
klarisa
Buškica, malo več si lahko prebereš na www.neplodnost.com - to je link od dr.reša,če te bo pa še kaj zanimalo vprašaj, drugače pa imaš mogoče še več informacij na www.med.over.net-neplodnost sploh kar se tiče darovalcev...

želim ti :duda::duda:

pa pa

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   OBMP
23.11.2004 9:09:07   
buškica
Hvala za informacije

Bom pregledala in prebrala.

Čao le dan

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   OBMP
23.11.2004 10:10:28   
GoYa
Buškica,
držim pesti za vaju.
Napoved šlogarce se pa lahko zelo verjetno uresniči, ker je pri OBMP večji % dvojčkov.
Po zakonu ti lahko vstavijo največ 3 zarodke, vendar v GK LJ prakticirajo samo do 2, Reš pa vstavlja tudi 3.

Lp, GoYa

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?