|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OBLACILA
18.3.2005 19:53:29   
KMALU
Nosecniska oblacila se mi ne dopadejo. Zanima me, ce je katera od vas prisla skozi nosecnost brez "pravih nosecniskih" oblacil in je preprosto kupila normalne stvari - pac vecjo stevilko...

Mislim, da so nosecnice seksi ( na svoj nacin ) in ne zelim se oblaciti kot, da me je sram, da pod srcem nosim otroka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OBLACILA
18.3.2005 21:45:11   
Anonimen
Saj imajo tudi seksi nosečniške oblekice za poleti, na primer. Ni treba, da je starinsko. Sicer sem jaz imela nosečniške kavbojke (tukaj navadne res ne pridejo v poštev).

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   OBLACILA
18.3.2005 21:46:42   
sabini
Predlog kupi si hlače kakršne so ti všeč pa daj šivilji da ti naredi elastičen pas pa je :zajcek:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OBLACILA
18.3.2005 23:02:17   
špelin@
Že nisi gledala v pravih štacunah ;)

Tudi nosečniška oblačila znajo biti vražje seksi, verjemi :bravo: Ni treba biti žaklast klovn, ampak lahko z malo (ali veliko :zmeden:) truda najdeš nosečniška oblačila, v katerih boš izgledala prava "mačka" v 9nebesa

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OBLACILA
18.3.2005 23:38:24   
ZARJA
Jst sem si kupila nosečniške cunje v H&M in so ble zelo lepe - meni tut niso všeč široke zadeve, pa farmerke itd... jst sem poudarila moj trebušček z majčkami, ki so pač tako narejene - obtisnjeno - po trebuščku- če boš kupila majico al hlače 44,46 boš pa res izgledala kot en klovn... ker če so ti navadne hlače v trebuh prav, morajo biti tut v hlačnice ogromne, to pa niti ne zgleda preveč sexi, ne?
:zmeden2:

Ne vem, kaj zdaj ponujajo V H&M - jst sem bila v Mariboru novembra in so imeli res luštne stvari. Malo se razglej!
pa srečno!

:sloncek:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OBLACILA
19.3.2005 7:09:24   
lan
No jaz sem si kupila navadne hlace,samo vecjo stevilko in nizek pas in sem lepo skoz prsla.Tudi pri zgornjih delih nisem kupovala nos. majck,pulovrckov pac malo bolj raztegljive pa je.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   OBLACILA
19.3.2005 9:22:26   
Gina
Tako kot Lan. Nizek pas (to je bilo najbolj pomembno, da ne tiščijo), pa večja številka in na trakce, če ne sem pa elastiko zamenjala za tisto na luknjice.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   OBLACILA
19.3.2005 19:32:22   
SU
Tudi jaz mislim, da znajo bit tudi nosečniška oblačila hudo seksi... Samo malce moraš pogledat okrog. Ne vem...Vsaj pas bo treba "raztegnit" ali pa všiti blago, ipd. "Kar tko" verjetno ne boš mogla "mimo". LP

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?