|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OBHAJILO
14.5.2005 9:17:25   
Ani 2
Pozdravljene!

Lepo prosim,če ima katera kakšen verz za obhajilo,namreč sama se ne spomnim nič pametnega.
Upam da se bo kaj našlo!:zmeden:

Lep dan vam želim in imejte se lepo.

Čao Ani2
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
14.5.2005 9:27:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ani 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   OBHAJILO
14.5.2005 11:48:40   
tina21
Jst se kr pridružujem Ani 2,mi mamo tudi jutri obhajilo in veliko vprašanje:Kaj napisati kot voščilo?

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OBHAJILO
14.5.2005 11:57:45   
Ani 2
Ja,kaj kupiti ne vem,ampak meni se zdi najboljše da daš v kuverti nekaj denarja-toraj koliko pač želiš in si potem sam-a nekaj kupi.

Čao Ani

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OBHAJILO
14.5.2005 12:15:56   
Anonimen
Za voščilo pojma nimam, jaz ga ne bom dala. Moj krščenec ima naslednjo nedeljo obhajilo, pa mu bom kupila eno lepo majčko (ala Benetton, ker se že rad lepo obleče ;), šarmer mali) pa 10.000. Prvi da bo zbiral denar za novo kolo.

(odgovor članu Ani 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   OBHAJILO
14.5.2005 13:29:36   
Joe
Žepno izdajo svetega pisma ali kaj podobno duhovnega. Za sprejem v tabornike se tudi ne kupi ortopedskega vzglavnika.

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
14.5.2005 13:44:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ani 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   OBHAJILO
14.5.2005 13:49:41   
GoYa
Midva greva jutri tudi na obhajilo, pa sva kupila PC igrice. Enemu Jurski park, drugemu Robin Hood. Cena 2x2.500 SIT. Poceni, ne.

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   OBHAJILO
14.5.2005 19:55:49   
Ani 2
tina21!

Kot kaže se bova morale kar same malce potrudit in kaj napisat,a kaj ko se nič ne spomnim.
Brskala sem po spletnih straneh in nikjer ne piše kaj za obhajilo,samo verzi- roj.dnevi,ljubezenski,prijatelski,poroka,o obhajilu pa nič-žal.

Lp.Ani2:rozica:

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.5.2005 20:08:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ani 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   OBHAJILO
14.5.2005 20:52:06   
tina21
jst sem hotla zraven darila dat še voščilnico, tko lepo v kuvertici.Sem jo ravn zagledala v papirnici pa mi je bla blazno všeč.Mislim,da bo mogla zdej kr lepo pr men ostat.Prazne pač ne morem dat.

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
15.5.2005 9:28:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ani 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   OBHAJILO
15.5.2005 11:05:43   
Ani 2
Zdravo Bagi!:bravo:

Najlepša ti hvala za takšen lepi verz,seveda ga bom s pridom uporabila :)-.Si me rešila :bravo:.

LP.Ani2

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?