|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OBCUTEK
28.10.2006 16:42:23   
florita
Punce zivjo!
Zanima me ce ve obcutite ko pride do izliva v noznico. Kolk je te "robe"? Mojim kolegicam vse neki ven stece, ko vstanejo. Jaz pa si obrisem z robckom in vidim gosto sluz. A je kolicina materiala odvisna, da lahko zanosis. Po mojih ocenah jo ima moj dragi okol 3,0 ml. Ker se matramouser posted image  me zanima ce ima katera podobno situacijo da je moz vsak teden odsoten 3-4 dni (sofer) in kako uskladitze pol user posted image  in O. A se da dobit kaj bolniske, kadj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OBCUTEK
28.10.2006 16:57:49   
Anonimen
Jaz osebno včasih čutim,včasih ne.Izliv je odvisen od tega,koliko časa ni imel spolnih odnosov oziroma se ni samozadovoljeval.Po pribljižno tretji ejakuaciji isti dan je sperme samo še za kapljico.Pri meni iz nožnice ne teče nič,le izcedek je malo močnejši.Več dni brez seksa,več sperme bosta imela,večje možnosti za otročka bosta imela.

(odgovor članu florita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2006 18:07:20   
taja1
Jaz izliva ne cutim. Mi pa vsakic pade ven, ce vstanem.
user posted image  pa skoraj vsak dan.

Kako to vpliva na plodnost, pa se mi ne sanja.

Nekje sem prebrala, da morajo bit za kvalitetna plavalce celo testisi primerno veliki. In to dolgi 4 cm siroki 2,5 in debeli 3. Mojemu sem jih izmerila in mislim, da so primerni user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2006 18:27:11   
Tejchy
Moški ob ejakulaciji spusti približno 3 mililitre semenske tekočine. V vsakem mililitru je od 3 mio do 6 mio spermijev. Če to pomnožiš potem lahko moški, če izbrizga 3ml spusti vate 9mio spermijev. Za oploditev je potreben 1 sam. Seveda je tu pomembna še kakovost le te. To pa lahko ugotovijo samo s primerno preiskavo. Ob izlivu semenčice splavajo naprej v maternico in po jajcevodih do jajčeca (če si v času ovulacije). Ostala tekočina se izloči iz nožnice - ko vstaneš, ko greš na wc, lahko tudi kasneje. Ta izločena tekočina ne vpliva na možnost zanositve, ker semenčice ostanejo v tebi. Sicer pa se ponavadi itak še malo pocartlaš, preden vstaneš in tako daš možnost čim več semenčicam, da preidejo v notranjost telesa.

Vsaj take so moje informacije glede te semenske tekočine.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2006 20:08:50   
Anonimen
Ja jaz čutim in prav tako mi steče ven, ko vstanem. Je pa količina povsem odvisna, kako pogosto sva user posted image  , manj pogosto več je tekočine.
Naj pa bi bilo priporočljivo, da na vsak drugi dan user posted image  ko se intenzivno dela na user posted image

srečno!

(odgovor članu florita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2006 5:33:31   
Anonimen
Poleg tega kar so ostale napisale, sem jaz še ugotovila nekaj. In sicer pri meni je odvisno tudi ali sem tik po M in po O ali pa v času O. V času O imam bolj redko sluz in takrat mi dlje časa not ostane, ker najbrž bolj prepusti sluz, pa tudi malo po malo mi kasneje ven leze. Ker po M in po O, ko je gostejša sluz in ne prepusti spermijev not, mi pa kar hitro ven vse pade.
Je pa res priporočljivo mal počakat po odnosu in ne it takoj letat po stanovanju in skakat. Pri tem pa ne mislim, da je potrebno kako svečo delatuser posted image , lepo se mal cartajta, kot je že ena prej povedala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2006 6:49:22   
mala zirafa
Ravno zato je v času O cervikalna sluz beljakasta, kar omogoča spermijem ugodne pogoje za preživetje in hitrejšo pot navzgor v jajcevode.
Jaz sem čutila občutek toplote ko je spuščal,sedaj pa paziva, službe pa to.Sploh ne igra vloge če ti steče ven.Tako da je sekiranje odveč.
Pred kratkim je pušenjak odgovarjal na to vpašanje in je rekel, če se ne motim, da je v 1 ml 100 mio ali več spermijev?Se je morda zmotil?

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?