Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: švrki .... imate starši otrok v nižjih razredih, sploh prvošolcev? "Strašijo" nas, da je viška oš prezahtevna, da jih takoj privijejo, preveč obremenijo v primerjavi z ostalimi v soseščini. ..... pa ravnateljica huda ...... Ne vem no, da bi res tako odstopala ali kaj? Sicer si ne pustim vzeti začetnega navdušenja, malo me pa le črv gloda. Vse izkušnje in mnenja dobrodošla. Hvala Te šole ne poznam, ampak bi ti vseeno nekaj povedala, če dovoliš. Iz lastnih izkušenj, sploh takšnih, ki so se čez 8 oziroma 9 let pokazale. Ne kompliciraj! Vsaka šola je in ni težka. Obremenjeni smo bili mi in tudi zdaj so. Nekateri bolj, drugi manj. Veliko je odvisno tudi od otroka. Enim gre z levo roko, drugi morajo presedeti za knjigami ure in ure. Strinjam se, da so nekatere OŠ bolj zahtevne od drugih, pa vendar, nekih hudih odstopanj naj ne bi bilo. ne glede na to, ali je težka ali ne, se na to ne bi ozirala, jaz bi celo bolj navijala za "težko", saj sedaj v gimnaziji vidimo, kako uspešnejši so otroci, ki so imeli bolj "trdo roko" v OŠ, od tistih, ki je bilo veliko popuščanj! Ti slednji so pravi revčki Naj se ti otrok še tako smili, ne misli, da boš izpadla trdosrčna, vendar če mu želiš dobro, ga je treba od prvega dne naprej pripraviti na obveznosti, ki jih bo imel ne samo pri izobrazbi, ampak tudi nasploh v življenju. U bistvu pa še vedno ne razumem dobro kaj te skrbi? Da bo moral tvoj otrok več delati od drugih, več nalog, več učenja? Ali kaj te pravzaprav skrbi?
< Sporočilo je popravil Tippi -- 22.8.2012 11:12:03 >
|