|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oči
21.4.2010 11:16:02   
janastar
Pozdravljeni!
Punčka je star 8 mesecev in ji že vse od rojstva iz ene okice teče gnoj, ima vneto. Občasno je bolj intenzivno, občasno manj. Imele sva že vse mogoča mazila- torbrex, byvacin prav tako kaplice- pa enostavno ne pomaga. Trenutno ji sama samo mešiček masiram in ven priteče kar veliko gnoja. Kaj svetujete? Kakšna pomoč?
Umivala sem ji že tudi z mojim mlekom, kamilicami....ampak učinka ni.user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oči
21.4.2010 11:25:12   
mala maja
včasih pomaga če otroku prepihajo sovzevode. Povprašaj o tem pediatra

(odgovor članu janastar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Oči
21.4.2010 11:31:56   
emili
moja mala je imela isto do 8 meseca, pa smo šle k okulisto, pa nam je rekla naj masiramo vsaki dan, pa smo pridno masirali pa ni bilo nič bolje...in prišlo je poletje in smo šli na morje...voda ji je šla v oči...in ne moreš verjeti od tistega dne ni bilo več nič...še dva dni ko smo bili tam sem ji namenomaz morsko vodo po očeh in po enem tednu ko smo prišli domov so vse čudili kako da nima več...na tvojem mestu bi eno nedeljo se zapeljala do morja pa robček namočila v morsko vodo in ji sprala oči...boš vidla kako bo...nam je super pomagalo, pa nismo vedli, zgolj slučajno se je to zgodilo...je pa zelo nadležno to , da ji non stop teče gnoj...

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Oči
21.4.2010 11:32:02   
ALWAYS LARA
gotovo ima zamašen solzevod. nimaš kej narest razen masiranja in umivanja s fiziološko. če se vname potem kapljice. jaz bi še malo počakala, ker ko otrok raste se širijo tudi solzevodi in se smao odmaši. jaz sem imela to kot otrok, pa so mi pihal in je imela moja tavelka hči in se ji je pri 10h mescih samo odprlo in prediater mi je rekel da tega pred enim letom ne dela več ker je samo mučenje otroka.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Oči
21.4.2010 11:44:44   
petruska
Od sestre sin (star 3 leta) imam zamašene solzevod od rojstva in mu mora od enkrat do dvakrat na dan stiskati mešičke. Vedno ko stisne priteče ven ogromno gnoja, otroku je to stiskanje malo neprijetno, vendar pa nič ne boli. Zdravniki so takrat dejali, da se bo poseg lahko opravil enkrat po tretjem letu.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Oči
21.4.2010 12:30:50   
TomTaylor
Moja tastarejša je imela "gnojne" učke do 2. leta. Treba je vsak dan, večkrat na dan, masirat in pazit, da se uporabljata sterilna gaza in prav tako sterilna fiziološka, v nasprotnem se vse skupaj še bolj paca.
Pa nobenih kamilic in mleka gor kapljat, ker ne bo prav nič boljše, kvečjemu slabše.
Aha, pa na vetru ji verjetno solzice tečejo - ves čas imeti s seboj sterilne gazice (se dobijo tudi 5x5, ki so take mehke) in solzice lepo popivnat oz. kar malo pritisnit, da se še gnojček izcedi.
Bo pa bolje sčasoma.

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 21.4.2010 12:31:12 >


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?