|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Očetovski dopust
16.6.2005 9:07:36   
anckabancka
Kako je z urejanjem očetovskega dopusta? Kdaj mora mož izpolniti obrazce in kdaj jih je treba oddati na CSD?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Očetovski dopust
16.6.2005 9:22:41   
Mina1
Takoj po porodu naj izpolnjene obrazce: Vlogo za to pravico, Potrdilo delodajalca o zaposlitvi, Izjava o varstvu otroka in Podatke o plači potrjene s strani službe nese na CSD. Vlogo mora oddati vsaj 1 dan prej, predno namerava koristiti ta dopust in tako.

Seveda mora vedeti in na vlogi specificirati, kdaj in kako želi izrabiti 15 dni oz. 11 dni po dnevih.

Izrabi jih lahko kadarkoli v času materinega dopusta, ostalih 75 dni pa do 8. leta starosti otročka.

pa-pa Mina1;)

p.s. / moj jih je koristil po dnevih, ki si jih je sam izbral, torej 11 delovnih dni

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Očetovski dopust
16.6.2005 9:34:34   
Grascakinja
Najboljš, da gre po obrazce zdej in jih izpolne in poštempla pri delodajalcu, potem pa samo še dopolni ime in emšo otroka in odnese 1 dan pred nastopom tega dopusta na CSD.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Očetovski dopust
16.6.2005 9:57:38   
žužu
kje se kupijo ti obrazci?
a dnevi se štejejo tudi sobota in nedelja?
hvala za odgovor:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Očetovski dopust
16.6.2005 9:59:54   
Mina1
Obrazce dobiš na CSD. Ja, žal se šteje tudi sobota in nedelja, zato je morda bolje izkoristiti po izbranih dnevih, torej 11 dni, v končni fazi pa pride nekeko enako.

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Očetovski dopust
16.6.2005 10:39:25   
Antigona
Po dnevih je dobro dopust izkoristiti samo v primeru če pride med tednom kak praznik, ker se potem za toliko dni kolikor je praznikov dopust podaljša...

Lp
:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Očetovski dopust
16.6.2005 11:14:44   
pravljica
jaz sem obrazce dignila takrat, ko sem tja odnesla vse za paket in porodniški dopust...prinese jih lahko pa šele po rojstvu otročka, ker rabi datum...2 dni tako dobi od firme, takrat pa še to odnese tja in ima še tistih 11 dni

aja, lahko si jih tudi sprintate z interneta, da ne hodite samo po to tja

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Očetovski dopust
16.6.2005 18:43:10   
valentina.

Pravljica, a si sigurna za tista 2 dni od firme, da pridejo zraven 11 oz. 15 dni očetovskega?

LP, valentina

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?