|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   O...
19.5.2005 9:16:49   
kajča
Včeraj me je pri hopacupa :sloncek::sloncek: bolelo vse, mislim jajčniki, maternica..., to je bilo verjetno zaradi O, čeprav sem mislila da je ravno že konec

Punce, kakšne so vaše izkušnje, a ima tudi katera bolečine pri :sloncek::sloncek: ob O?

Klavdija

Neposredna povezava do sporočila: 1
   O...
19.5.2005 9:18:01   
Anonimen
Pa še kako hude, ne me spominjat. Včasih komaj hodim. Ampak to lahko pomeni, da bo nekaj ratalo.:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu kajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   O...
19.5.2005 9:20:02   
Linda25
Ne, jaz kakih pretiranih bolečin nimam. Za O pa ne vem, kakšne znake bi imela. Po občutku.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   O...
19.5.2005 9:21:49   
Skye
ja jaz včasih pri :sloncek::sloncek::sloncek: ob O čutim jajčnike:zmeden2:

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   O...
19.5.2005 9:23:44   
aljča
Pozdrajljena kajča!!!

Tud jaz sem v tem mesecu imela imam kar močno ovulacijo.Zelo dolgo že nisem imela takšne.V glavnem imam v spodnjem delu vse boleče,sem že mislila, da mi nagaja slepič ampak je vsaki dan malo bolje tako, da sklepam da je to ovulacija.Verjetno se bo moja ovulacija proti petku počasi končala.Sicer sem imela v ponedeljek IUI in sem drugi dan skoraj cel preležala.Zdravnica,ki mi ga je delala mi je rekla da je folikel počil in da lepo kaže.Upam, da bo iz teh bolečin,špikanja po obeh jajčnikov ta mesec le nekaj ratalo.:rozica:
Vsem želim, da ugledate čimprej:roza::modri:.
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   O...
19.5.2005 9:27:04   
Linda25
Aljča,

držim pesti, da trud in bolečine ne bodo zamanj in boš kmalu srečka :nosecka:.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   O...
19.5.2005 9:29:15   
kajča
aljča res upam da vse te bolečine ne bodo zamanj
res močno držim pestke
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   O...
19.5.2005 9:41:25   
Špelka
Tudi mene pri O zvija kakšne 2 urci, čeprav je ta mesec izjema potrdila pravilo. ;)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   O...
19.5.2005 9:42:26   
Gea1
Tudi jaz imam bolečine ob O in ponavadi trajajo en dan. Včasih me tako špika, da bi najraje cel dan preležala.
Ampak to lahko pomeni le dobro in veselo novico, da ovulacija je, zato don't worry.

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   O...
19.5.2005 9:50:35   
simonas
Jaz prej nikoli nisem imela bolečin, sem pa jih imela zdaj par dni preden sem delala test, tako da sem se kar malo prestrašila in sma se do testa vzdržala. Zdaj pa bomo videli kako bo naprej.

Simona

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   O...
19.5.2005 9:53:54   
Linda25
Punce,

na levi strani pri jajčnikih sem ravnokar občutila kot nek utrip, ne kljuvanje, ampak utrip, kot da se nekaj dogaja. kaj bi to bilo? Prav hecno.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   O...
19.5.2005 9:54:14   
*Neja*
Pozdravljena, Kajča!

Tudi jaz imam boleče ovulacijske dneve. Včasih bi najraje (kot so že povedale predhodnice) cel can preležala. Po tri dni me zvija, špika... skratka: boli ko :kuza:. Ampak: to pomeni, da je potrebno ravno takrat DELAT :sloncek: DELAT :sloncek: IN ŠE ENKRAT DELAT:sloncek:. To je pa včasih malo težko, ker me pač vse skupaj boli ko šus.

No, kakorkoli: glavno, da O je! Tako natančno vem, kdaj je treba pospešeno in bolj intenzivno :sloncek:.

V upanju na čimprejšnji pogled na :modri: vas lepo pozdravljam!

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   O...
19.5.2005 10:04:04   
baguSka
Mišice trzajo.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   O...
19.5.2005 10:05:03   
Linda25
Ah, samo to?

Sem mislila, da je O, vsaj znak za O. Upam, da O nisem zgrešila.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   O...
19.5.2005 10:35:09   
kajča
Mateja_K kaj praviš, so boleče :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ob koncu O ali na začetku O, ker danes ne bi še enkrat :sloncek::sloncek:, ker je bilo res zelo neprijetno, ampak sem stisnla zobe

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?