Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Numerološki izračun imena 19.1.2006 7:31:49
|
|
|
|
CIPRESA
|
Da povzamem samo en del ki za nas SIGURNO ne drži " Ko ga previjete in nahranite, ga lahko položite nazaj v posteljico in tam ostane tih in se zaposli z opazovanjem ali igranjem dokler spet ne zaspi" Bolje bi bilo " Ko ga previjete in nahranite, ga lahko položite nazaj v posteljico če želite da vam popokajo bobenčki in da sosed začne zbijati po vratih naj se malo umirimo"
|
|
|
|
RE: Numerološki izračun imena 19.1.2006 7:35:15
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Tole pa ne drži popolnoma oz. skoraj nič. Vsaj za mojo hčer ne.
|
|
RE: Numerološki izračun imena 19.1.2006 8:07:37
|
|
|
|
tinkatonka
|
Če pa vtipkam svoj ime in dekliški priimek pa moram rečt da kr velja.
|
|
RE: Numerološki izračun imena 19.1.2006 8:38:45
|
|
|
|
Nyah*
|
IIIIII , ce bo tkoe kot pise, sva pa prava imena izbrala!! Zame cist drzi, za mojega pa popolnoma nic!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2006 9:10:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Numerološki izračun imena 19.1.2006 9:54:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pa čudno, da če napišem Tibor Balek, izračuna isto, kot če napišem Tibor Balek Colnar. To ne bi smelo biti tako. Vsaj po moje naj bi bilo zelo malo možnosti, da ostane kar isto.
|
|
|
|
RE: Numerološki izračun imena 19.1.2006 11:28:34
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Če bo tole držalo bom zelooo zadovoljna.. Sem pa vtipkala svoje ime in priimek pa.. drži delno..
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?