|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujo o ovulaciji!!
10.10.2005 8:01:12   
zaliga
Pozdravček!
Spet je ponedeljek, jaz pa že "gnjavim". Punce prosila bi za par odgovorov. Namreč zanima me, če si katera sam računa plodne dneve? Namreč imam neredne M. in s tem probleme z zanositvijo. Sicer sama vem kdaj imam ovulacijo, saj imam krče kot pri M. in sluzasti izcedek... Zadnjo ovulacijo sem imela 18.09., to sicer prvi dan krčev in podobno. Traja 4-5 dni, zdaj pa me zanima, čez koliko dni naj bi dobila M.user posted image Jaz sem izračunala, da nekje 18 dan, pa me zanima, če je prav!? Torej bi morala dobiti M. 06.10., ta dan pa se mi je pojavil le rjavkast izcedek, v obliki "treh" kapljic. Že 4 dni me spremljajo bolečine kot v "tistih" dneh, pa prsa imam napeta in komaj opazen izcedek. Kaj mislite, je možnost,da sem končno zanosila?
Upam, da nisem preveč zatežila. Pa lep začetek tedna!
Hvala že naprej, Andrejauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nujo o ovulaciji!!
10.10.2005 8:06:29   
bskrle
Temperature si ne meriš?
Pri zanositvi temperatura ne pade. Če je okoli 20 dni temperatura višja kot v prvem delu ciklusa, potem si noseča.
Sedaj ti pomagala lahko le test.

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2005 8:32:45   
Anonimen
Ja s tole O je cel user posted image . Tudi jest nimam rednih ciklusov, tako da če štejem tiste plodne dni nikakor ne pridem do pravih. Najbolj je, da sama opazuješ svoje telo in ugotovila boš kdaj je tisti D day. Pri meni je tako, da ugotavljam kdaj me bolijo jajčniki, kdaj se pojavi tista sluzasta snov in podobno.

Želim pa ti, da bi bila čimprej srečna user posted image .....

Pozdrav vsem, ki v teh dneh pridno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 9:57:35   
TanjaS
Oj,

žal se je meni prejšnji mesec zgodilo podobno. Ene štiri dni sem imela samo rjavkast izcedek, pa nič. Kupila sem dva testa nič ni bilo, nato pa se je ulilo.

Pa sem imela včasih redno M, nič teh izcedko, po SS pa kar naprej nekaj narobe.

Ne obupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2005 15:05:28   
zaliga
Pozdravljena bskrle!
Ne nisem si še nikoli merila tem. in s tem ugotavljala ploden dni. Bom pa zdaj, obljubim! In praviš da če si zanosila, da je tem. povišana? Danes sem imela 37,3, to sicer normalno ni, ali...?! Grem si po test, pa sporočim jutri zjutraj. Hvala za nasvetuser posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2005 16:40:16   
Tayda
Po mojem ti je pa uspelo, ker bi recimo z današnjim dnem morala dobiti user posted image , če bi imela ovulacijo recimo 26/9, ti pa pišeš o 18/9. Jaz bi ti kar čestitala, samo vseeno bolje, da počakam tvojo potrditev. Kakorkoli, držim pesti, da je uspelo!

lpuser posted image

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 15:02:55   
zaliga
Pozdravček!
Sploh ne vem kako začet. Po skoraj treh letih je "ratalo". Test je pokazal končno user posted image . Hvala vam za nasvete in podporo, se kmalu spet kaj "slišimo"
Lp, Andrejauser posted image

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?