Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nujnost dveh avtomobilov 23.8.2005 16:16:12
|
|
|
|
baguSka
|
Moj prvi je bil na kredit za tri leta. Tega ni več, zato pa zdej samo še avto na keš. Imava vsak svojga, ker so pač take potrebe. Če je keš za registracijo v roki se plača, drugač se pa to vzame na obroke. Simpl k pasulj. Vse v meji zmogljivosti.8)
|
|
|
|
Nujnost dveh avtomobilov 23.8.2005 16:39:57
|
|
|
|
kofetek2010
|
vsak svojega - nujnost :) si drugače sploh ne predstavljam :zmeden2:
|
|
|
|
Nujnost dveh avtomobilov 23.8.2005 16:51:41
|
|
|
|
Mariposa
|
Meni se zdita dva avtomobila skoraj nuja. Sem ravno v fazi kupovanja (no novembra) in bo delež v gotovini, nekaj pa seveda kredita:(
|
|
|
|
Nujnost dveh avtomobilov 23.8.2005 16:55:15
|
|
|
|
soncece24
|
tudi midva vsak svojega - jaz malo novejšega, ki je tudi za na morje... on pa staro kripo tolko da ma za na šiht. drugače si ne predstavljam - en bi moral hodit peš, in ta en bi verjetno bla jaz :grrr:
|
|
|
|
Nujnost dveh avtomobilov 23.8.2005 17:05:41
|
|
|
|
Primoza
|
Midva imava enega in bo tako srednjeročno tudi ostalo. Ni kake posebne potrebe - živimo v (majhnem) kraju zaposlitve enega od naju. Drugi je istočasno odgovorna oseba za nakupe. Za vse ostale prilike pa je nesmiselno omenjati, ker jih lahko letno človek prešteje na preste ene roke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2005 17:07:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Nujnost dveh avtomobilov 23.8.2005 17:58:43
|
|
|
|
SANDY
|
2 pr bajt...brm brm ;)
|
|
|
|
Nujnost dveh avtomobilov 23.8.2005 18:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo cel vozni park: en avto, eno kureto, en star kombi in en nov motor.
|
|
|
|
Nujnost dveh avtomobilov 23.8.2005 20:21:12
|
|
|
|
viv_
|
Midva mava vsak svoj avto, ker sva oba veliko na cesti - jaz vsak dan vsaj v LJ in nazaj, moj pa dela povprečno 80.000 km letno. Je pa res, da je pri njegovem avtu 80% vseh kilometrov plačanih, tako da je en avto tudi precejšenj delež zaslužka naše družine.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?