|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujno pomoč pri oblačilih!
29.10.2004 12:38:51   
ksenjak
Upam, da mi bo katera lahko posredovala z informacijami že do enih, saj potem nimam več dostopa do foruma. Namreč danes zjutraj sem imela kot že nekaj časa zopet problem z zapenjanjem hlač in nekaj bo potrebno ukrenit v to smer. Težava pa nastane, saj ne vem, ali je v Celju sploh še kje trgovina z nosečniškimi oblačili, od kar so zaprli La Vie?
Če pa ne bo drugače, pa se bom jutri pač morala zapeljati kam drugam.

Lp, Ksenja:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.10.2004 13:03:55   
petra + zoja
V Mb imaš super trgovine in sicer imaš H&M, ki imajo super trgovine, potem imaš LA VIE, ki je sicer dražji, pa še nova trgovina za nosečnice MAMITA, te trgovine so sila blizu, tako da lahko greš vse peš in nabaviš.
Najbolj se ti splača v H&M, kjer imajo super cotke in še fulll poceni!!!!

V MB pa si iz Celja kar hitro!!!

Veselo nakupovanje!!!
:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2004 13:11:08   
NIN@
HLAČE TE NE SMEJO TIŠČAT, NI GOVORA PA TUD' SPODNJE PERILO NAJ BO BOLJ "NAKAMOT". V H&M IMAJO KAR NEKAJ SAM MOREŠ V MB, KER LJUBLJANA NIMA NOSEČNIŠKEGA ODDELKA. IMAŠ PAP PAR TRGOVINC V BTC-JU V LJUBLJANI IN BABYCENTRU. jZ' PA SEM SI VEČINO STVARI DALA ŠIVAT.

LP
NIN@

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2004 13:43:02   
tinka-pepa
v sredini nov. se odpira nova trgovina ma-mi, imela bo veliko izbiro.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2004 14:13:32   
Abby
La Vie v Europarku je spremenil program in ime, lokacija je pa še ista. Večinoma imajo otroška oblačila, nekaj pa še tudi nosečniških.
Sicer pa sem v torek bila v Mamiti in dobila mega kavbojke (nizek pas), samo drage ko hudič.

Kje pa je v MB H&M?

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2004 14:20:35   
mašinca
Jaz nikoli nisem bila ful na cunje mahnjena in sem se odločila, da bom tudi tokrat bolj kot ne šparala. Tako da sem si pri Necermanu naročila ene nosečniške kavbojke (farmarske) in pa ene elastične hlače. To je vse kar imam nosečniške garderobe, pa je čisto dovolj za hodit po svetu. :sloncek:

LP
Maša :nosecka:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2004 14:42:34   
NinKa
Jaz sem tut v nosecnosti rekla, da ne bom razmetavala z denarjem za nosecniska oblacila. Rekla sem da bom sproti kupovala kaj bo potrebno.

Imela sem sreco, da sem v 7,5 mesecu nosila moje normalne obleke, ker se mi ni nic poznalo. Pol od 8 meseca naprej sem pa kupila ene lepe hlace, pa ene bombazne hlace v C&A, skupaj so stale 55 evrov. In to je blo to. Nic vec in nic manj.

Sem bla 2 tedna pred porodom na faksu, pa mi nihce ni verjel, da sem visoko noseca in da bom cez 14 dni kasneje rodila.

Masinca, tut jaz sem upala, da ne bi bila za novo leto v bolnici in na sreco so nas spustili domov ravno na silvestrovo. :bravo::bravo:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2004 16:44:52   
pravljica
jaz sem mela prvič tud ene farmarske pa ene navadne jeans...pa za poleti eno oblekco...

zdej pa upam da si bom kej več privoščla, ker mi je ful dobr videt kako nosečko lepo oblečeno...:)

pa ziher v h&m kej najdem...al pa v mamiti

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2004 12:20:38   
stellab
Pravljica ali pa če potrebuješ še kaj zavij v novo odprto trgovino za nosečnice in malčke ma-mi v Poštni ulici 1 v Mb.Imajo lepe stvari nekaj za vsak žep in nekaj malo dražjega.Nosečniška oblačila lastne znamke Ma-Mi,pa dražje od Bellybuttona(vendar ceneje kot v tujini).poglej na www.bellybutton.de

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?