Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nujno pomoč pri oblačilih! 29.10.2004 13:03:55
|
|
|
|
petra + zoja
|
V Mb imaš super trgovine in sicer imaš H&M, ki imajo super trgovine, potem imaš LA VIE, ki je sicer dražji, pa še nova trgovina za nosečnice MAMITA, te trgovine so sila blizu, tako da lahko greš vse peš in nabaviš. Najbolj se ti splača v H&M, kjer imajo super cotke in še fulll poceni!!!! V MB pa si iz Celja kar hitro!!! Veselo nakupovanje!!! :kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
Nujno pomoč pri oblačilih! 29.10.2004 13:11:08
|
|
|
|
NIN@
|
HLAČE TE NE SMEJO TIŠČAT, NI GOVORA PA TUD' SPODNJE PERILO NAJ BO BOLJ "NAKAMOT". V H&M IMAJO KAR NEKAJ SAM MOREŠ V MB, KER LJUBLJANA NIMA NOSEČNIŠKEGA ODDELKA. IMAŠ PAP PAR TRGOVINC V BTC-JU V LJUBLJANI IN BABYCENTRU. jZ' PA SEM SI VEČINO STVARI DALA ŠIVAT. LP NIN@
|
|
|
|
Nujno pomoč pri oblačilih! 29.10.2004 13:43:02
|
|
|
|
tinka-pepa
|
v sredini nov. se odpira nova trgovina ma-mi, imela bo veliko izbiro.
|
|
|
|
Nujno pomoč pri oblačilih! 29.10.2004 14:13:32
|
|
|
|
Abby
|
La Vie v Europarku je spremenil program in ime, lokacija je pa še ista. Večinoma imajo otroška oblačila, nekaj pa še tudi nosečniških. Sicer pa sem v torek bila v Mamiti in dobila mega kavbojke (nizek pas), samo drage ko hudič. Kje pa je v MB H&M?
|
|
|
|
Nujno pomoč pri oblačilih! 29.10.2004 14:20:35
|
|
|
|
mašinca
|
Jaz nikoli nisem bila ful na cunje mahnjena in sem se odločila, da bom tudi tokrat bolj kot ne šparala. Tako da sem si pri Necermanu naročila ene nosečniške kavbojke (farmarske) in pa ene elastične hlače. To je vse kar imam nosečniške garderobe, pa je čisto dovolj za hodit po svetu. :sloncek: LP Maša :nosecka:
|
|
|
|
Nujno pomoč pri oblačilih! 29.10.2004 14:42:34
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz sem tut v nosecnosti rekla, da ne bom razmetavala z denarjem za nosecniska oblacila. Rekla sem da bom sproti kupovala kaj bo potrebno. Imela sem sreco, da sem v 7,5 mesecu nosila moje normalne obleke, ker se mi ni nic poznalo. Pol od 8 meseca naprej sem pa kupila ene lepe hlace, pa ene bombazne hlace v C&A, skupaj so stale 55 evrov. In to je blo to. Nic vec in nic manj. Sem bla 2 tedna pred porodom na faksu, pa mi nihce ni verjel, da sem visoko noseca in da bom cez 14 dni kasneje rodila. Masinca, tut jaz sem upala, da ne bi bila za novo leto v bolnici in na sreco so nas spustili domov ravno na silvestrovo. :bravo::bravo:
|
|
|
|
Nujno pomoč pri oblačilih! 29.10.2004 16:44:52
|
|
|
|
pravljica
|
jaz sem mela prvič tud ene farmarske pa ene navadne jeans...pa za poleti eno oblekco... zdej pa upam da si bom kej več privoščla, ker mi je ful dobr videt kako nosečko lepo oblečeno...:) pa ziher v h&m kej najdem...al pa v mamiti
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?