Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno / cepljenje Prevenar 13.9.2008 13:51:56
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz vama samo želim vse dobro, pomagati ti ravno ne znam, žal. Je pa še tule nekaj.
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 15.9.2008 8:47:43 >
|
|
RE: Nujno / cepljenje Prevenar 13.9.2008 13:53:46
|
|
|
|
Anay
|
Hvala ti. Tudi pozitivne besede pomagajo. Ja, hvala sem prebrala. Mene bolj zanimajo stranski učinki, da ne bi še kako drugače škodila otroku.
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 15.9.2008 8:47:56 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2008 7:38:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nujno / cepljenje Prevenar 15.9.2008 9:37:15
|
|
|
|
lunca77
|
Smo cepili lani in nismo imeli nobenih stranskih učinkov. Če deluje bomo videli pa to zimo.
|
|
|
|
RE: Nujno / cepljenje Prevenar 15.9.2008 14:41:12
|
|
|
|
mml
|
Kakšnih posebnihs transkih učinkov cepivo nima, ker je narejeno na osnovi ovojnice bakterij, kar pomeni, da ne vsebuje žive bakterije. Pri takih cepivih so najpogostejši stranski učinki bolečina in rdečina na mestu cepljenja in kratkotrajna vročina kmalu po cepljenju... ...upam, da bo cepivo pomagalo Se pa morate zavedati, da deluje to cepivo samo proti najpogostejšim vrstam pnevmokokov (bakterije, ki povzročajo vnetje ušes, pljučnico,...), ne deluje pa proti piogenemu streptokoku, ki je glavni povzročitelj gnojnih angin
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......