Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nujno - izgubljen labradorec 28.9.2006 22:48:06
|
|
|
|
m76
|
PROSIM, PROSIM LAHKO KDO POMAGA? V Komendi na hipodromu je že od nedelje izgubljen labradorec, črn, izredno prijazen in igriv. Vidi se mu da ni bil potepuški kuža, ampak se je izgubil, ker je zaupljiv in se vsakomur dobrika. Ima ovratnico, vendar BREZ vseh oznak. Potika se po hipodromu, okoli šole kjer se igra z otroci gre do zdravstvenega doma in potem nazaj k baru na hipodrom. Tam mu natakarica redno daje svežo ovdo, gostje mu prinašajo konzerve in nasploh se vsi trudijo,da bi mu nekako pomagali. nihče pa nima možnosti da bi ga vzel domov. Jaz bi ga pa stanujem v bloku, drugi imajo že kužka doma, nekateri enostavno nimajo časa za tako veliko odgovornost. Javili so na radio hit, nekateri smo poklicali vse svoje prijateljee bi kdo želel posvojiti siroto. poklicali so tudi v zavetišče v Ljubljano, pa so rekl da ga ne bodo vzeli, ker ni bil najden v lj.- regiji, s Komendo pa nimajo sklenjene ????..ne vem kaj...Neke pogodbe??? Mi ne najdemo rešitve za tega kuža, zato ...ali lahko kdo svetuje, pomaga? Črn labradorec, lep, čist igriv, star približno 7-8 mesecev.
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 29.9.2006 17:19:15 >
|
|
|
|
RE: NUJNO!!! 28.9.2006 22:54:09
|
|
|
|
Snoopika
|
Kaj pa če se obrnete na zavetišče Horjul? Evo podatki: ZAVETIŠČE HORJUL Polona Samec s.p. Smrečje 55 1354 HORJUL mail: polona@dzzz-lj.si tel: 051 30 44 35 Polona tel: 041 22 56 80 Ines So zelooo prijazne punce...
|
|
|
|
RE: NUJNO!!! 28.9.2006 23:03:55
|
|
|
|
m76
|
Hvala, sem poslala mail. Bomo vidli... držim pesti.
|
|
|
|
RE: NUJNO!!! 28.9.2006 23:04:13
|
|
|
|
Shania
|
Pokliči Polono ali Ines. Drugič v Gmajnice psa kar odpeljite in recite, da ste ga našli v Lj...žal, je tako. In ja, Komenda nima podpisane pogodbe z nobenim zavetiščem. To ni samo žalostno, ampak sramotno. In vsak dan je tam več in več pasjih in mačjih sirot... Župan pa nič... lp, Shania
|
|
RE: NUJNO!!! 28.9.2006 23:21:49
|
|
|
|
m76
|
Tudi na to možnost so pomislili, da bi enostavno rekli da je bil najden v Lj. Vendar ga bodo potem "oglaševali" kot najdenega v lj. kaj pa če ga lastniki vneto iščejo (kuža je namreč zeloooo crkljiv, se pravi da ga je nekdo imel rad, da se je igral z njim) pa se informacije po nekem zakletem ključu vedno zgrešijo. Jaz sem sicer tudi v trgovini trgovkam povedala za psa, če ga bi kdo iskal in klicala prijatelje, da naj razširijo informacijo. Glede pogodbe, bi se pa splačalo zdaj v predvolilnim časom pritisniti na župana...?'...
|
|
|
|
RE: NUJNO!!! 28.9.2006 23:27:38
|
|
|
|
Shania
|
Baje je župan odgovoril, da je v teku (vprašanje, kaj to za njih pomeni ) podpis pogodbe z enim zavetiščem...katerim pa, pa ni vedel povedati Ko so bili opozorjeni, da je pa to vseeno treba uredit takoj, ker je tako zakonsko določeno, pa naj bi bil odgovor, da njih stane vsako ščene 120.000 sit na mesec, ter da jih vozijo na Gmajnice (bolj malo verjamem). Sem pa slišala, za tole akcijo reševanja tega labija. Veš, jaz bi v primeru, da se izgubi moj pes poklicala vsa zavetišča po Sloveniji. In bi me prav malo brigalo, kje je bil najden, da je le moj. Mislim, da tudi lastniki vedo, da pes lahko odluta oz. je odpeljan marsikam...kakrokoli, avtomobilske gume so lahko precej bolj nevarne...Samo moje mnenje. Se pa strinjam, da je žalostno, da je potrebno tako lagat. lp, Shania
|
|
RE: NUJNO!!! 29.9.2006 0:25:35
|
|
|
|
m76
|
Baje je župan odgovoril, da je v teku (vprašanje, kaj to za njih pomeni Za njih ne vem kaj naj bi pomenil, za nas pa bi ta odgovor lahko pomenil, da je čas za novega župana!!!!
|
|
|
|
RE: NUJNO!!! 29.9.2006 12:45:08
|
|
|
|
tanaja*
|
Pelji ga do najbljižje klinike, kjer bodo preverili, če ima čip! Če ga ima, lahko takoj pokličeš lastnika. Glede na njegovo starost, ga tudi mora imeti! Res ne razumem zakaj bi ga bilo potrebno najprej v zavetišče vtaknit !
< Sporočilo je popravil tanaja* -- 29.9.2006 12:49:51 >
|
|
RE: NUJNO!!! 29.9.2006 12:48:30
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanaja* Pelji ga do najbljižje klinike, kjer bodo preverili, če ima čip! Če ga ima, lahko takoj pokličeš lastnika. Glede na njegovo starost, ga tudi mora imeti! Res ne razumem zakaj bi ga bilo potrebno najprej v zavetišče vtaknit ! Ja, to pa absolutno! Ne vem zakaj sem razumela, kot da ga nima Če tega še niste storili, natredite to čimprej. lp, Shania
|
|
RE: NUJNO!!! 29.9.2006 18:08:51
|
|
|
|
m76
|
so ga že odpeljali k veterinarju
|
|
|
|
RE: NUJNO!!! 29.9.2006 18:54:54
|
|
|
|
Shania
|
Bravo! Pa sporoči, kako se bo razpletlo... lp, Shania
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?