Marelica
|
Allj, joj, si me ustrašila s tistim nujno... Eh, saj ni tako nujno, še marsikatera ti bo znala povedat, da so nekateri pač bolj počasni v govoru. Če pa že govori ata in mama, pa nema sigurno ne bo. Ja, naša je s čebljanjem zelo hitra, ji jezik teče kot namazan že dober mesec. Besede pa daj, ti, dedi, teta, tete, baba, ati, ata, mama pa že tudi kdaj, ko ji je hudo za razjokat (ampak res samo v sili ), no pa še kaka čisto njena se najde, ki pa sigurno ni slovenska. Njeno čebljanje v 7 mesecu je zgledalo nekako tako: daj, daj, daj, daj, ati,.... te te te teta, tatata... enkrat sem bila celo priča ti ti ti ti tele, pa upam, da ni mene mislila . No, ravno ko je praznovala svojih 8 mesecev, me je razveselila z zelo razločnim mama in takrat sem se topila od ponosa. Ampak motorično pa je kar precej zadaj. In baje se to dvoje nikoli ne razvije enako hitro. Vaša je verjetno bolj spretna telovadka, pa pač jeziček manj telovadi . Pediatri pa tako vsak po svoje povedo. Vprašanje, kaj bi ti rekel kak drug...
|