Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nujno, prosim! 16.6.2006 15:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj predlog sicer ni "uradna" verzija, je pa praktičen: Uradno naj ti pišeko dopust takrat ko ga po zakonu morajo to je v juniju (se mi zdi, nisem 100% sure). Ti pojdi na dopust v juliju; uradno pa naj ti prikažejo, da si v službi. Npr. imaš 15 dni dopusta: 15 dni ti pišejo v juniju (ali manj, če v juniju zmanjka dni). Ti greš na dopust npr. 5 dni v juniju in 10 dni v juliju, ko ti prikažejo kot da si v službi. Če imaš ok delodajalca, bi se to verjetno dalo zmenit. Držim pesti
|
|
|
|
RE: nujno, prosim! 16.6.2006 19:23:29
|
|
|
|
k1
|
ja verjetno se to da, če si kje privat. v JU meni zapade skoraj cel dopust, ker ga bom lahko do 30.6. lahko koristila samo 4 dni, na ostalo pa lahko pozabim. sem jim poslala pisno prošnjo za podaljšanje (tudi nedonošenček, podaljšana porodniška itd), ampak zakon je zakon in pravi, da ga moramo izkoristit do 30.6. zakaj pa ne koristiš po 1.7. že novega dopusta? jaz ga bom, in grem delat šele v drugi polovici avgusta. jeeeeeeej.
|
|
|
| Stran: [1] |
prilagojeno mlekopetra123Katero prilagojeno mleko uporabljate?aptamil (
41%)
milumil (
4%)
hipp (
10%)
novalec (
18%)
drugo (
28%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!