|
Nujna pomoč,ker ne vem kako naprej! 4.9.2006 21:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! Mislim da se mi bo zmešalo, ampak res!!!Naj vam napišem zakaj. Sem iz bele krajine. Rodila sem lani 19.7. in sem bila do letos na porodniški. Pred porodom sem bila dijakinja. Stalni naslov imam v Črnomlju, otroka imam prijavljenega pa pri fantu v metliki ima njegov priimek, in nisva poročena. Lani, ko sem uveljavljala porodniško, bi lahko napisala in prosila pomoč kot mati samohranilka, pa nisem,zakar mi je žau!!!Dobila sem Otroški Dodatek okrog 21.000.Pa žau mi je tudi to,da sem otroka prijavila na fantovem naslovu v metliki. Vse to pa zato,ker sedaj,ko mi je potekla porodniška, sem se šla na zavod prijavit, kot brezposelna oseba,vmes sem končala šolo in maturirala, ter kot iskalka zaposlitve,katero zelo težko dobiš pri nas, ter na CSD po pomoč,kar mislim da mi tudi nekaj mora pripadati, glede na to, da sem nezaposlena in da mi je porodniška potekla, nakar mi je delavka na CSD v črnomlju, kar takoj rekla, da vrjetn ne bom dobila nobene pomoči od CSD,ker kao presega fantova plača, neto 115.000. Kaj ima on tukaj umes? Zakaj se njega gleda, če jst uveljavljam pomoč? Mislim, da mi nekaj mora pripadati!Dobim samo OD 21.000. En mesec sta se CSD v črnomlju in v metliki dogovarjala in pošiljala pošto da se ne moreta dogovorit,pri kateremu centru bi sploh dobivala pomoč, če bi že jo!!!Al pri tistemu, ki imam jst stalen naslov,črnomelj,al pri tistemu, pri katerem je prijavljen otrok, torej v metliki.Katastrofa!Tilele v beli krajini so čist neizobraženi in pojma nimajo. Zato mi prosim punce svetujte kaj naj naredim in na koga se naj obrnem, pa da jim pol to u faco povem. Sedaj sem brez kakršnih koli prihodkov,razen otr.dod.21.000 in boga fantova plača 115.000. Ne vem kako naprej!!! Prosim pomoč!!!Hvala!!! Belokranjka
|
|
|